modesa hastası olan kişiyiyim acl yardım????????

slm arkadaşlar modesa alcam bu hafta ben artık dayanılmıyo motorsuz gezmeye a2 ehliyetim yok B sınıfı var.ben 125 lik motoru manisadan getirebilirmiyim sürerek sorun yaşanırmı polislerle ceza ve mooturu kaptırma olayı olurmu bilgilendirebilcek arkadaşları bekliyorum

sürüş tecrüben yoksa deneme biLe =)
+ ehLiyetin yoksa da şansını zorLama derim çevrende kuLLanmayı biLen ve ehLiyeti oLan bir arkadaşından yardım istersen daha mantıkLı oLur derim...

motor kullanmayı biliyorum.ehliyetli bi arkadaşım var o sürse olurmu plaka yok diye ceza yazmazlarmı

biLiyosun ama ehLiyetin yok gene mantıksız oLur üstüne kayıtLı bir pLaka yoksa büyük sorun motorun üstünde pLaka yoksa o da sorun ama beLki yeni düştü çıkarttırıcam diye yalvarmayı deneyebiLiceksen dene derım =)

motor sıfır alcaz manisadan plaka hemen çıkmaz ki manisadan izmire gelcek motor ama nasıl gelcek plaka yok ehliyet yok hadi arkadaşım gelir getirir motoru plaka sorun çıkartır

gerekLi evrakLarı faksLa gönder siz hazır oLunca aLmaya gidersiniz aL sana mantıkLı bir çözüm =)

hemen motoru alamayızmı evraklarınla bir nasıl yani analamadım

arkadaşın sürerse motoru hiç bi sorun yok reso35 polise motorun ruhsatı plakasını izmirden alıcaz de zaten motorla manisadan izmir çok kısa sürer fazla basmadan düzgünce giderseniz ne mutlu sana :) ben bornova merkezde ehliyet ruhsat plaka kask olmadan artçıyla birlikte yakalandım polis yeni almışsınız motoru neye ceza yazıcaz ki dedi dikkatli ol dedi o kadar :)

plakasız ruhsatsız araç ile trafiğe çıkmanın cezası 578 bin tl hatırlatıyım dedim.

Aldığın yerden faturasını kestir evrak işlerini hallet koy bi pikapa getir en mantıklı çözüm bence

Gerekli uyarıları yapmışlar zaten. Bir de yazarken biraz daha dikkat etsek nasıl olur? Okumakta güçlük çektim yazdıklarını. Lütfen biraz imla kurallarına, kelimelerin yazılışlarına dikkat edelim.

ruhsat nasıl çıkıyo arkadaşlar toplam ne kadar tutar.bn sanıyodum ruhsatı onlar çıkarcak.bana aitmiş alt üstü bi motor alalım dedik pahalıya patlıcak bize

motor kullanmayı biliyorsan ehliyetsiz kullana bilirsin ama polis yakalar yada kontrolda ehliyetsiz olduğun ortaya çıkarsa ehliyet ücretinden fazlasını gider ceza olarak ödersin....

Yapma,

Hem ehliyetin yok hem sürüş tecrüben yoksa, ALLAH göstermesin seni haber yapmasın bu iş. Ayrıca B sınıfı motosiklet kullanma yetkisine sahip bir ehliyet sınıfı değil. A2 al.

Mersin İl Temsilcisi
arkadaşın sürerse motoru hiç bi sorun yok reso35 polise motorun ruhsatı plakasını izmirden alıcaz de zaten motorla manisadan izmir çok kısa sürer fazla basmadan düzgünce giderseniz ne mutlu sana :) ben bornova merkezde ehliyet ruhsat plaka kask olmadan artçıyla birlikte yakalandım polis yeni almışsınız motoru neye ceza yazıcaz ki dedi dikkatli ol dedi o kadar :)

ben de aldığımda daha acentadan çıkartır çıkartmaz 5 metre ilerisind eyazı. hem öyle bir uğraştırdılar ki, 1 hafta sürdü (1992 de ).

otopark, belge diyor
trafik plaka diyor
sicil, muayene diyor
muayene motoru göreyim diyor
otoparjk vermem diyor...

ehliyeti saymıyorum bile :pr::pr::pr:

sonra bir kartvizitle hepsi "iyi günleeer" dedi :bounce:

netmevisi doğru demiş, evrajklarını fakslat, plakanı çıkart yarım günde, sonra git motoruna tak getir. ben yandım, sen de yanma dostum :wiinkk:

sonra bağlanırsa 1 hafta göremezsin motoru...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar