Relmon kullanıcısının son içeriği

1. R

Akü ve sigorta sağlam ama elektrik gelmiyor ne yapmalıyım?

Motorda olması gerekenden başka hiç bir ek aksesuar vb. eklenti bulunmamakta. Ne zaman sorun olduysa gittim yaptırdım / parçasını değiştirttim. Benim bilgim olmadan ustalardan biri belki dediğiniz gibi hat çekmiş olabilir ama pek sanmam her yapılışında motorun yanında durdum. Ben en iyisi...
  2. R

Kusura bakmayın sorunuzu tam anlayamadım elektrik işine hakim değilim. Soketi çıkardığımda bir elektrik etkileşimi görmedim eğer sorduğunuz buysa. Yakınımda bir motorcu var ona resimi gösterip danışmayı düşünüyorum. Soketi değiştirdikten sonra tekrarlama durumu olur mu yoksa bu belli durumlar...
  3. R

Kontağın soketini düz kontak yapmak için söktüğümde bununla karşılaştım. Yapılması gereken tamir işlemi nedir acaba kontak mı değişecek, soket mi yoksa bütün elektrik tesisatı mı? Tahmini ne kadar tutar? Ayrıca bu neyden kaynaklanmış olabilir sonrasında olmasını engellemek için ne yapabilirim?
  4. R

Benim kendi başıma çözebileceğim bir şey mi? Akü kutuplarında bir oksitlenme göremedim.
  5. R

Motorum Mondial MH 150 Drift. Başlıkta belirttiğim gibi. Bir gün kontağı çeviriyorum elektrik geliyor başka bir gün hiç gelmiyor. Ayak marşı ile bayağı deneyince birden elektrik geliyor bazen hiç gelmiyor. Neyini kontrol etmeliyim? Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Motor haftada 1-2 defa...

Yeni mesajlar