redbullah kullanıcısının son içeriği

1. R

Bajaj Pulsar NS200 kullanım kılavuzu karmaşası

Motorun gaz vermeden çalışmama sorunu ile ilgili bazı arkadaşlar "kılavuzda soğuk motoru gaz vererek çalıştır yazıyor, yani normal" deyince (biliyorum bunun yazdığını) kullanım kılavuzuna daha detaylı bakayım dedim. Motorun yanında bir kullanım kılavuzu verilmedi bana, o yüzden internetten...
  2. R

"Durduğu yerde düşen" motor efsanesi (fotoğraflı)

Evet, ikinci el motosiklet almaya gittiğimizde sıkça duyulan bir laftır bu "durduğu yerde düştü". Hep duyardım bunu. Geçen gün motorum gerçekten de durduğu yerde düştü ve destanlara konu olup dilden dile, yürekten yüreğe dolaşmış bu efsaneyle bizzat tanıştım. Kullanılmış motosiklet almak için...
  3. R

Forte GT Heybe çanta: 70886 ve 70896

Merhaba, Pulsar NS200 motosikletime heybe çanta almak istiyorum. Top case ile arama (arka seleye) koyup başka şehirlere giderken valiz olarak kullanma niyetindeyim. Öncelikle sorum: heybe çanta kullanımı kolay ve mantıklı mı? Aklıma gelen ilk iki soru, Pulsar'ın arka sinyallerine değer mi, ve...
  4. R

Bajaj Pulsar 200 NS gaz vermeden çalışmıyor

Merhaba, Sıfır Bajaj Pulsar 200 NS aldım. Şu an 600 km'de, rodaj bakımını da yaptırdım. Motosikleti akşamdan bırakıp sabah marşa bastığımda gaz vermezsem asla çalışmıyor. Servise sordum, gerekirse 5 dakika marşa bas dedi. Bana çok saçma geldi ama denedim, ne kadar marşa basarsam basayım eğer gaz...

Yeni mesajlar