recaip kullanıcısının son içeriği

1. recaip

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

konuyu yanlis yerden ele almissin bence duzgun kullanan adamin derdi, kamyonlarla ayni hizda gitmemek, kamyonlarin kör noktasinda kalmamak. apacilerin zaten bu konuyla alakasi yok.
  2. recaip

Dünya turu

rotaya göre degisir, daha cok asfalt mi, yoksa arazi mi? otel konaklama mi yoksa kamp mi? tek kisi mi, artcili mi? butce genis mi yoksa cok mu kisitli? bunlara göre mekanik yönu agir basan tenere 700 de olabilir, x-max da olabilir, gs 1250 adv de olabilir. illa bir cevap vermek gerekirse...
  3. recaip

Tavsiye?

kesinlikle ucuz seyler kullanma, boya vernik kaplama sticker plastikler benzeri herseye uzun vadede zarar verecektir motorun temiz yeni birsey ise özen gösterip araba sampuani benzeri birseyler al, yada el sabunu/vucut sabunu olabilir
  4. recaip

Cf motoda ps5 dağıtmaya başlamış

hala normal cihazi hakkini vererek kullanan oyun cikmamisken, pro versiyonu var cloud gaming yayginlasmamasi cok garip
  5. recaip

29.06.2023 sucuk döner yiyeceğim diye 1334 km yol yapmam

hey masallah, sucugun hakkini veren adam....
  6. recaip

Hero x-pulse 1600 kmde biten debriyaj

zaten bahsettigin isler icin yapilmis bir makina, araizde yarim debriyaj ile kullanmak normaldir, bana bu surede bitmesi normal gelmedi debriyaj teli yada benzer birseyde hata vardir mutlaka, oda sen farketmeden debriyaji zorlamistir kisa surede
  7. recaip

Hangi motoru almalıyım?

10bin tl icin böbregini satmayacaksan kesinlikle daha yeni ve az gitmisini almalisin daha yeni motor herzaman icin daha iyidir, daha az olasi sorun, daha uzun garanti, satarken daha rahat, vs....
  8. recaip

Harley Davidson ile Amerika Turu. 12 Gün, 4800 km

bilgiler icin tesekkurler umarim bu hayalimi gec olmadan gerceklestirebilirim
  9. recaip

bilgi icin tesekkurler peki sure icin, eger stres yapmadan, keyfini cikararak bir rota cizersek, dogu bati yönunde, kac gune ihtiyacimiz olur? aslinda ben dogu bati ve sonra bati dogu yönunde bir tur yapmak istiyorum. bunu yaparkende kuzey ve guney yönunde ilerlemek istiyorum. tabii bunlar icin...
  10. recaip

merak ettigim bir iki konu var dogu-bati arasi böyle bir yolculukta, yolda ve konaklamada guvenlik olarak neler hissettin? amerika hakkinda cok sey duyuyoruz, okuyoruz, göruyoruz, her sehri, eyaleti ayri bir ulke ayrica yolculuklarda insanlarin tepkisi gezginlere genelde nasil?
  11. recaip

tebrik ederim cok guzel bir gezi yapmissin, buyuk bir keyifle okudum benimde hayalimdeki rotalardan biri coast to coast
  12. recaip

CF Moto CFMOTO MT 800 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben simdiye dek indirim beklerken, bindirime denk gelmeyini hic görmedim; örnek olarak elektirikli araclar ve ötv "memleketin ehonomisine cohhhda guvenme yieenim"
  13. recaip

CF Moto CFMOTO MT 800 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

mv agusta turismo veloce ikinci el dert degilse ve yedek parca konusunda arastirip uygun bulunursa, harika bir motor bu cf, kove, voge gibi markalar ile yanyana siralamak bile "bence" hata olur
  14. recaip

1 Haziran 2025 Pazar, Tomygun'ı çok özlemişiz köfteci turumuz.

guzel bir gezi olmus, yuzunuz guluyor :)
  15. recaip

sıfır ayarında mı yoksa temiz kullanılmış eski model mi?

hahaha :) yurtdisinda yasiyorum Tenere 700 World - 13-14bin euro KTM 1290 SAS - 14-15bin euro 1748593961 arkadasa yukarida cevap verdim zengin falan degilim ya, sizden farkli bir cografyada yasiyorum ama yine de benim icin de pahali bu motorlar