Cf motoda ps5 dağıtmaya başlamış

Motosikleti
Triumph Trident 660
Heritage 700 de çok güzel ya
Alan olursa ve ben ps5 anlamam yeğenim diyen varsa beni yeşillendirebilir 😁

Motosikleti
Yamaha XSR700
hala normal cihazi hakkini vererek kullanan oyun cikmamisken, pro versiyonu var
cloud gaming yayginlasmamasi cok garip
Bizim gibi internet altyapısı kötü ülkelerin cloud gaminge geçilmediği için şükretmesi lazım. Hala maksimum 16 megabit interneti olan altyapılar var. Hala da fiberi standart hale getiremedik.

Bizim gibi internet altyapısı kötü ülkelerin cloud gaminge geçilmediği için şükretmesi lazım. Hala maksimum 16 megabit interneti olan altyapılar var. Hala da fiberi standart hale getiremedik.
bizim evde 16 var, port yokmuş, açın 1000lik alacam diyorum, açamayız diyor. dilekçe verecekmişiz de uygun port bulunursa açılacakmış falan filan. hikaye. Bursa Nilüfer'de oturuyorum bi de he, en yaşanılabilir ilçelerde ilk 5 falan diyolar :)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bende 100 var da noluyo upload 7 sabah bırakıyorum videoyu yüklemeye akşam bitiyo memlekette önce şu uploadın düzelmesi lazım

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
100 değil 1000mbit te verse, bölgemizdeki ping, spike, dalgalanma, dandik kablo (altyapıda) kullanımı, vb gibi sorunlardan dolayı tam perfomansıyla kullanamıyoruz :/

Yalnız konu CF moto değilmiydi ya, başka yere çabuk saptık sanki :d

Motosikleti
D400
PS5 oynamadım bende Xbox S var, 4k desteği yok ondandır belki bilmiyorum ama evdeki 20 megabit internetle 1 kere kastıgını görmedim ki o internete en az 7 cihaz bağlı evde :D

Motosikleti
Yamaha XSR700
PS5 oynamadım bende Xbox S var, 4k desteği yok ondandır belki bilmiyorum ama evdeki 20 megabit internetle 1 kere kastıgını görmedim ki o internete en az 7 cihaz bağlı evde :D
Buluttan oyun oynuyor musunuz? Eğer oyun cihazın üzerinde çalışıyorsa internet olmadan da kasmaz. Bizim bahsettiğimiz bulut üzerinden stream edilerek oynanan oyun servisleri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu post geymır ayıklama postu 😃
Beni farkettiler siz kaçın kendinizi kurtarın

Motosikleti
Triumph Trident 660
Buluttan oyun oynuyor musunuz? Eğer oyun cihazın üzerinde çalışıyorsa internet olmadan da kasmaz. Bizim bahsettiğimiz bulut üzerinden stream edilerek oynanan oyun servisleri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beni farkettiler siz kaçın kendinizi kurtarın
Şimdi ps5 de elden ring oynuyoruz boss için adam çağırdık net kalitesinden dolayı gecikme mi oluyor yani pc de niye olmuyor onu anlamadım ya dediğinizi komple anlamadım 😁

Motosikleti
yok:(
satılık xbox series x var neredeyse hiç kullanılmadı :D

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Şimdi ps5 de elden ring oynuyoruz boss için adam çağırdık net kalitesinden dolayı gecikme mi oluyor yani pc de niye olmuyor onu anlamadım ya dediğinizi komple anlamadım 😁
:cool:
2j7ylp1.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar