Ps5 ömrünün sonuna geldiğimiz çok belli oluyor. Herkes ps5 hediye ediyorHeritage 700 de çok güzel ya
Alan olursa ve ben ps5 anlamam yeğenim diyen varsa beni yeşillendirebilir![]()
hala normal cihazi hakkini vererek kullanan oyun cikmamisken, pro versiyonu varPs5 ömrünün sonuna geldiğimiz çok belli oluyor. Herkes ps5 hediye ediyor![]()
Bizim gibi internet altyapısı kötü ülkelerin cloud gaminge geçilmediği için şükretmesi lazım. Hala maksimum 16 megabit interneti olan altyapılar var. Hala da fiberi standart hale getiremedik.hala normal cihazi hakkini vererek kullanan oyun cikmamisken, pro versiyonu var
cloud gaming yayginlasmamasi cok garip
bizim evde 16 var, port yokmuş, açın 1000lik alacam diyorum, açamayız diyor. dilekçe verecekmişiz de uygun port bulunursa açılacakmış falan filan. hikaye. Bursa Nilüfer'de oturuyorum bi de he, en yaşanılabilir ilçelerde ilk 5 falan diyolarBizim gibi internet altyapısı kötü ülkelerin cloud gaminge geçilmediği için şükretmesi lazım. Hala maksimum 16 megabit interneti olan altyapılar var. Hala da fiberi standart hale getiremedik.
Buluttan oyun oynuyor musunuz? Eğer oyun cihazın üzerinde çalışıyorsa internet olmadan da kasmaz. Bizim bahsettiğimiz bulut üzerinden stream edilerek oynanan oyun servisleri.PS5 oynamadım bende Xbox S var, 4k desteği yok ondandır belki bilmiyorum ama evdeki 20 megabit internetle 1 kere kastıgını görmedim ki o internete en az 7 cihaz bağlı evde![]()
Beni farkettiler siz kaçın kendinizi kurtarınBu post geymır ayıklama postu![]()
Şimdi ps5 de elden ring oynuyoruz boss için adam çağırdık net kalitesinden dolayı gecikme mi oluyor yani pc de niye olmuyor onu anlamadım ya dediğinizi komple anlamadımBuluttan oyun oynuyor musunuz? Eğer oyun cihazın üzerinde çalışıyorsa internet olmadan da kasmaz. Bizim bahsettiğimiz bulut üzerinden stream edilerek oynanan oyun servisleri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Beni farkettiler siz kaçın kendinizi kurtarın
Şimdi ps5 de elden ring oynuyoruz boss için adam çağırdık net kalitesinden dolayı gecikme mi oluyor yani pc de niye olmuyor onu anlamadım ya dediğinizi komple anlamadım![]()
Senin yaptığına inanamıyorum nedense
Senin yaptığına inanamıyorum nedense![]()
Hmmm ben torrentciyim bunlara para verirsem motor nasıl alacam a.q![]()
![]()