Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sahibindende 150k zaten. 150 verseler okeyim. 170i pazarlık payı olsun diye soyledim. Kendileriyle celismeleri sıkıntı. senin motorunun dengi bu motorlar diyip 150k tutarında 5 ilan atıyorlar kendileri 130 teklif ediyor
Merhaba. RS 200 motorum vardı 85 bin yedek parca 40 bin de işcilik maliyeti 125 bin masrafı vardı ve perte cıktı. karsı tarafa %100 kusur verildi.
Motorum 2025 model 4800 km üzrinde ekstra anlas winter grip 2 lastik telefon tutucu ve koruma takozu var
bana 130k teklif ettiler kabul etmedim...
bajaj parca konusunda cidden cok iyi. ayna kırdım sipariş verdim 2 gunee kapımdaydı. arkadas gidon kırdı sipariş verdi 3 gune teslim oldu. rksde bu konu kafa karıstırıyor acıkcası
Merhabalar. Bir onceki motorum bajaj rs 200. kaza sonrası perte ayrıldı ve karsı tarafa %100 kusur verildi. Şimdi üzerine bir miktar daha koyup(nakit değil kredi kartıyla olabilir) motosiklet almak istiyorum. Acıkcası RS 200 son donemlerde tork ve top speed olarak yetmiyordu gozum 450 srdaydı...
Merhabalar,
Gecen yine bu grupta paylastıgım bir kaza durumu vardı. Ben perte cıkacagını dusunmuyordum ama motosikletim perte cıktı. Karsı tarafa da %100 kusur verdiler.
Motorum rs 200 2025 model garantisi 1 sene daha devam ediyor ve 4500 kmde. Şuan sıfırları 195 bin civarında.
Soracagım...
polis zabıt tutmadı. kendi aranızda halledin dedi. su sorun hallolsun direkt kask kamerası alacagım zaten. hızım da yuksek değil cok eminim cunku arkamda kız arkadasım vardı 15 20 km ile gidiyordum. zaten hızlı olsam o carpmayla devrilmez ya havaya ucardık ya öne ucardık.
İnsallah. Sizin de hakkinizda hayirlisi olur umarim
1772642561
Yolun oldugu yerde isik levha vs yok. Gorselleri de harita olarak attim. Dogrusal giden benim donen o.
https://imgyukle.com/i/SVLil0
https://imgyukle.com/i/SVLhiY
1772642611
Tabela vs yok isik da yok. Harita görüntülerini...