Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba.Ben 3 yıldır cg125 sürüyorum.Artık değiştirmenin zamanı geldi diye düsünüyorum.Zayıf uzun boylu birisiyim beni yormucak kaliteli biraz hızlı fakat masrafı çok olmayan motor alıcam.2 si arasında kaldım fikirleriniz benim için önemli paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar ben 2 yıldır cg125 kullanıyorum.Artık değiştirmenin vakti geldiğini düşündüm bu 3 motosiklet arasında dönüp duruyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba Arkadaşlar.Ben 2 senedir kuba çita 125 kullanıyorum.Bu sene yeni motor almaya karar verdim.ve 3 motor arasında kaldım.
1.si Yamaha Ybr 125 vites göstergesi olmayışından dolayı biraz düşündürüyor.
2.si Honda Cb 125 E okuduklarıma göre titreşim .sert amortisör ve selesi bulunmaktaymış o...
http://www.simrug.com/shop/korumalar/impactec-tp-02-diz-dirsek-koruma-seti-3/ bu ürün hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa memnun olurum teşekkürler.
Ben Tekirdağda yaşıyorum motorumun yağını değiştittirdim geçen günler 20-40 yağ koydular daha önce 15-40 koyuyolardı niye böyle koydunuz diye sorduğumda ise çok ince 20-40 daha iyi gelir bu motorlar bilyalı dedi sizce haklımı yoksa birdahaki sefere 15-40 tan devammı edeyim fikrinizi...
Motorun yeni yağını değiştirdim sübap ayarıda yaptırdım bi gazlayayım dedim vitesleri : 1-2-3-4-5-0 hepsi aşağı 6.yı ararken boşa düştü motor ondan sonra bi çıngırtı gelmeye başladı sanki bişey geziniyor bloğun içinde 1 ihtimal daha var koruma demirini kestirdim tekrar kaynattırdım içinde...
1 Sene içinde Cbr 125 R almayı düşünüyorum bu motorlarda vites göstergesi var mı ? eğer yoksa takma ihtimalim var mı ? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Ben motorumun zincirine düzenli bakım yapan biriyim geçen günler zinciri gerdirmek için ustaya gittim fakat 0.5 mm bi gerginlik payı bıraktı kendim 51 kiloyum genelde tek sürüyorum bana çok gergin geldi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.