Arama sonuçlarınız

1. R

Knox Handroid Kısa Eldiven'i Nasıl Bilirsiniz ?

Merhaba arkadaşlar.Bu eldiven hakkındaki deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.(özellikle kışın kullanım)Teşekkürler.
  2. R

Eldiven Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar.4 mevsim kullanabileceğim kaliteli rahat ve 400 tlye kadar eldiven arıyorum.Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
  3. R

Mondial drift 125'i nasıl bilirsiniz ?

Herkeze merhaba.drift begendigim ve almayı düşündüğüm bi motor.Hakkında her türlü bilgiye ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.
  4. R

0 Cbr 125 mi & 2.el Cbr250mi

Herkese merhaba.Ben 3 yıldır cg125 sürüyorum.Artık değiştirmenin zamanı geldi diye düsünüyorum.Zayıf uzun boylu birisiyim beni yormucak kaliteli biraz hızlı fakat masrafı çok olmayan motor alıcam.2 si arasında kaldım fikirleriniz benim için önemli paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.
  5. R

Yamaha Ybr 125 & Mondial Drift 125 & Honda Cb125e Hangisini Seçmeliyim ?

Merhaba arkadaşlar ben 2 yıldır cg125 kullanıyorum.Artık değiştirmenin vakti geldiğini düşündüm bu 3 motosiklet arasında dönüp duruyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  6. R

Fikirlerinizi Bekliyorum...!

Merhaba Arkadaşlar.Ben 2 senedir kuba çita 125 kullanıyorum.Bu sene yeni motor almaya karar verdim.ve 3 motor arasında kaldım. 1.si Yamaha Ybr 125 vites göstergesi olmayışından dolayı biraz düşündürüyor. 2.si Honda Cb 125 E okuduklarıma göre titreşim .sert amortisör ve selesi bulunmaktaymış o...
  7. R

Tech90 Motosiklet Dizliği......!

http://www.simrug.com/shop/korumalar/impactec-tp-02-diz-dirsek-koruma-seti-3/ bu ürün hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa memnun olurum teşekkürler.
  8. R

Nitro Aikido Balistic Kask Vizörü Nasıl Çıkıyor

bu kaski aldim memnunum fakat vizörü temizlicem zarar vermeden sökmek istiyorum nasil sökuldugunu bilen varsa ve yardimci olursa sevinirim
  9. R

20-40 Motor Yağı

Ben Tekirdağda yaşıyorum motorumun yağını değiştittirdim geçen günler 20-40 yağ koydular daha önce 15-40 koyuyolardı niye böyle koydunuz diye sorduğumda ise çok ince 20-40 daha iyi gelir bu motorlar bilyalı dedi sizce haklımı yoksa birdahaki sefere 15-40 tan devammı edeyim fikrinizi...
  10. R

Motoru 5 Ten Boşa düşürmek.

Motorun yeni yağını değiştirdim sübap ayarıda yaptırdım bi gazlayayım dedim vitesleri : 1-2-3-4-5-0 hepsi aşağı 6.yı ararken boşa düştü motor ondan sonra bi çıngırtı gelmeye başladı sanki bişey geziniyor bloğun içinde 1 ihtimal daha var koruma demirini kestirdim tekrar kaynattırdım içinde...
  11. R

Cbr 125 R Gösterge.

1 Sene içinde Cbr 125 R almayı düşünüyorum bu motorlarda vites göstergesi var mı ? eğer yoksa takma ihtimalim var mı ? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  12. R

Yamaha Ybr 125 & Yamaha Ybr Esd 125

Bu iki motor arasında bir fark varmı yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden Teşekkürler.
  13. R

Revit Gt-R Air Monta Knox Sırt Koruması Uyuyormu ?

Knox Sırt Koruması SeeSoft ile aynı şekile sahip değil kullanan varmı yardımcı olursanız sevinirim.
  14. R

Motosiklet Zincir gerginliği

Ben motorumun zincirine düzenli bakım yapan biriyim geçen günler zinciri gerdirmek için ustaya gittim fakat 0.5 mm bi gerginlik payı bıraktı kendim 51 kiloyum genelde tek sürüyorum bana çok gergin geldi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.
  15. R

Revit Jupiter motosiklet montunu kullanan var mı ?

Yardımlarınız için teşekkürler.
  16. R

Motosikletaksesuarlari.com Adlı Siite

bu siteden alışveriş yapanlar memnunmusunuz herhangi bi sorun yaşadınızmı bilgilendirirseniz sevinirim teşekürler iyi günler.
  17. R

Lastik Değiştirmek hakkında yardım...

Motorumun arka lastiği 3.00-18 şambiyelli ben dublex lastik takıcam ama 90.90-18 bi sorun olurmu değiştiren veya konu hakkında bilgisi olup yardımcı olursanız sevinirim.
  18. R

Motoruma o ring zincir takmak istiyorum bi sorun çıkarmı ?

Bi sitede ( Eski tip zincirimizin yerine o-ringli zincir takabilir miyiz? Elbette. Yalnız daha önce belirtildiği gibi o-ringli zincirler daha geniştir. Zinciri değiştirirken bu zincire göre olan daha geniş dişlilerden'de takmak gereklidir. Bu da bazen sorunlara sebebiyet verebilir. Örneğin arka...
  19. R

Elektrik gelmiyor

Kontağı açtığımda elektrik gelmiyor ama tepiklemeyle çalıştırdığımda herşey düzgün sebebi ne olabilir ?
  20. R

Ön Far Lambası

Ön far lambasını değiştirmek istiyorum fakat ön camı sökemedim altta iki vida var ama camı çıkaramadım bi yardımcı olursanız sevinirim fotoğraftakiyle aynı far

Yeni mesajlar