RamuthRa kullanıcısının son içeriği

1. R

Yurtdışından vergisiz siparişler 30€ ya düşüyor...

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, yurtdışından e-ticaret yoluyla ithal edilen ürünlere ve siparişlere gümrük muafiyet oranlarının çok yüksek olduğunu belirterek, "Yurtdışından 75 euroya kadar yapılan siparişler Türkiye'ye gümrüksüz girebiliyor, bu da haksız rekabete yol açabiliyor. Bunu...
  2. R

Motosiklet Terimleri Sözlüğü

Azıcık araştırmak lazım işte, azıcık. Hemen her şeyi başkasına sormak en kolay şey.
  3. R

Kullanılmamış, tüm cruiser-chopper motosikletlere uyan, universal krom ayna takımı

Motorum için aldığım ancak daha sonra kullanmaktan vazgeçtiğim ve hiç takmadığım krom kaplama ayna takımını satıyorum. Ayrıntılar için ilan...
  4. R

Ankara' dan Tertemiz-bakımlı Kawasaki VN800

Merhaba arkadaşlar, 5 yıldır kullanmakta olduğum motorumu tarz değişikliği sebebiyle satışa çıkardım. İlgilenen arkadaşlara her türlü bilgiyi verebilirim. Link aşağıdadır, alan arkadaş pişman olmayacaktır :)...
  5. R

İkinci el motor piyasasının saçma yükselişi

Merhaba, Konu hakkında pek çok kişinin küfürler ederek ilanlara baktığını biliyorum, ben de öyleyim. Son dönemde Triumph Tiger 800 almaya niyetli birisi olarak uzun süredir ilanları takip ediyorum. Balıkesir' de gerçekten güzel bir motor buldum ancak o zaman o kadar para toparlayamadığım için...
  6. R

Ankara Motosiklet Eğitimi Almak İsteyenler...

Merhaba Dostlar, Ankara' da olup motosiklet dersi almak isteyenler için şöyle birşey gözüme çarptı, belki birilerine faydalı olur; http://www.sehirfirsati.com/deals/ankara/06-motoankara-motorsiklet-surus-kurs-egitim/19927205
  7. R

TT Custom 2. el satışı

Merhaba Dostlar, Belki işine yarayan ya da uğramak isteyen ya da değelendirmek isteyen olabilir, TAM 15 YILDIR ELİMİZDE BİRİKMİŞ OLAN İKİNCİ EL ÜRÜNLERİ VE SADECE BİR KERE KULLANILMIŞ OLAN AKSESUARLAR DEPOLAR, JANTLAR, SELELER, GİDONLAR, CEKETLER, ELDİVENLER VE DAHA NELER NELER. ÇOK KOMİK...
  8. R

Yalanlar Yalanlar Yalanlar ...

Aşağıdaki ilanı koyan sayın arkadaşımıza sevgiler, Yalanlarla dolu bir ilan, bakan varsa da koşarak uzaklaşsın... Asla adam olamayacak şasisi yamuk bir motordur kendileri. Sağ aynasıda taşıma esnasında kırılmıştır...
  9. R

23 Eylül Ankaradan ESKİŞEHİR Odunpazarı' na festivale gidiyoruz...

Selamlar, 23 Eylül Cuma sabah saat 7 gibi, bir Yamaha XJ6N bir GV250 bir VN800 ve bir araba olarak eskişehire doğru festivale yola çıkıyoruz. Ankara' dan cuma sabah eskişehire festival için gidecek var ise haberleşelim ...

Yeni mesajlar