Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tvs apache aldım ama rodaj denilen bir dönem varmış kimisi gaza bascan diyor kimisi 5000 deviri geçmiycen diyor bu rodaj nasıl yapılmalıdır siz tecrübeli motorculardan öğrenmek en iyisi şimdiden teşekkürler hayırlı akşamlar
3.500 tl ye 2011 model 8.000 de temiz tvs apache almak mı mantıklı , muayenesi 2014 ün 5 ayında bitiyormuş ..
4.250 tl ye 2012 model tvs apache almak mı daha mantıklı ?
yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkürler.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-zeus-cene-acilir-kask...temiz...75-tl-139252369/detay/
ilandaki kaska o para verilirmi ? bu kaskın modelini fialn belirtmemiş işe yarar birşey ise almayı düşünüyorum..
İşe yaramaz diyorsanız ls2'nin...
Değerli motor severler
1 aydır araştırıyorum motor almak için aklıma giren motorlar
yuki gezgin fiyatından dolayı ,
mondial mg prince 100lüklerin içinde diğerlerine göre daha diri olması ön fren disk .
Salcano Wolf de düşünüyorum ama ankaradaki 2 bayiyle görüştüm birisi 3200 lira fiyat...
Salcano Wolfu forumlarda çok met ediyorlar japon moturu vs. yedek parça bolluğu vs..
sıfır almayı düşünüyorum ama ikinci elde bakmıyor değilim .. malum plaka filan 3100 fialn tutarmış. saten koruma demiri çanta fialnda taktırmak istesek bi 100 lirada öle gidecek ... İlanı veren arkdaş koruma...
Arkadaşlar 100lük motor almak istiyorum titreşim konusu yüzünden karar veremedim en az titreyen 100'lük motor hangisi dir yada balansörlü 100'lük motor varmı ?
-birde motorlarda titreşimi önlemek için yapılan veya yapılacabilecek eklentiler varmıdır ? örneğin süspansiyon gibi