ramazan06 kullanıcısının son içeriği

1. ramazan06

Resimdeki motorun markası ?

[/url][/IMG] resimde görülen motorun markası ve modeli _
  2. ramazan06

Ankara'da şehir içi gezi etkilnkleri

Ankarada cc farkı yapmaksızın şehr içi gezi düzenleyen varmı ?
  3. ramazan06

Tvs Apache rotaj

Tvs apache aldım ama rodaj denilen bir dönem varmış kimisi gaza bascan diyor kimisi 5000 deviri geçmiycen diyor bu rodaj nasıl yapılmalıdır siz tecrübeli motorculardan öğrenmek en iyisi şimdiden teşekkürler hayırlı akşamlar
  4. ramazan06

Sıfır apache mi 2.el apache mi ?

3.500 tl ye 2011 model 8.000 de temiz tvs apache almak mı mantıklı , muayenesi 2014 ün 5 ayında bitiyormuş .. 4.250 tl ye 2012 model tvs apache almak mı daha mantıklı ? yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkürler.
  5. ramazan06

Apache RTR 150 ve Yamaha YBR ESD

Apache RTR 150 ve Yamaha YBR ESD bu iki motordsan birini alsanız hangisini seçerdiniz ?
  6. ramazan06

2. El cbf 150 veya ybr esd 125 arıyorum

2. El cbf 150 veya ybr esd 125 arıyorum.. tercihen Ankara ve civarında
  7. ramazan06

Hero motor , Bajaj motor ??

Bu iki markanın Türkiye'de satışa çıkacağı konuşuluyor ama ne zmaan satışa çıkacağı konusunda bilgisi olan varmı?
  8. ramazan06

Zeus ve ls2 kasklar hakkında

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-zeus-cene-acilir-kask...temiz...75-tl-139252369/detay/ ilandaki kaska o para verilirmi ? bu kaskın modelini fialn belirtmemiş işe yarar birşey ise almayı düşünüyorum.. İşe yaramaz diyorsanız ls2'nin...
  9. ramazan06

Hangisini almalıyım ???

Değerli motor severler 1 aydır araştırıyorum motor almak için aklıma giren motorlar yuki gezgin fiyatından dolayı , mondial mg prince 100lüklerin içinde diğerlerine göre daha diri olması ön fren disk . Salcano Wolf de düşünüyorum ama ankaradaki 2 bayiyle görüştüm birisi 3200 lira fiyat...
  10. ramazan06

Salcano Wolf

Salcano Wolfu forumlarda çok met ediyorlar japon moturu vs. yedek parça bolluğu vs.. sıfır almayı düşünüyorum ama ikinci elde bakmıyor değilim .. malum plaka filan 3100 fialn tutarmış. saten koruma demiri çanta fialnda taktırmak istesek bi 100 lirada öle gidecek ... İlanı veren arkdaş koruma...
  11. ramazan06

Titreşim Hakkında

Arkadaşlar 100lük motor almak istiyorum titreşim konusu yüzünden karar veremedim en az titreyen 100'lük motor hangisi dir yada balansörlü 100'lük motor varmı ? -birde motorlarda titreşimi önlemek için yapılan veya yapılacabilecek eklentiler varmıdır ? örneğin süspansiyon gibi
  12. ramazan06

YK100-B GEZGİN sizce nasıl ?

http://www.yuki.com.tr/urun/13/yk100-b-gezgin Motor bu arkadaşlar az yakar diye tahmin ediyorum birde diğerlerine göre ucuz çokmu cansız motor sizce
  13. ramazan06

100'lük commuter (touring)tarzı tavsiye ?

100'lük commuter tarzı tavsiye edermisiniz ? aklımda Kuba Xcg 100, cg 100 ve Mondialın Mg prince var bşaka tavsiyesi olan varmı ? Şimdiden teşekkürler

Yeni mesajlar