bununla ilgili konu çok evet ama konuların hiç birinde doğru dürüst bi bilgi yokBununla ilgili 10000 tane konu acildi arastir bak. Yada kullanim kilavuzuna bak.
bilgilendirdiğiniz için saolun .Rodaj metalin metale alismasidir.kisaca yavas hizlan aciliyet yoksa hizli bir sekilde durma diyebiliriz.500kmde yagi degistir.sifir alip kullandigim icin soyluyorum.yagi sen degisceksen ilk degisimde yag tapasi miknatisli oldugundan metal talasi birikir korkmana gerek yok temizler yagini koyarsin .keyfe keder 800de bir daha degisebilirsin yag degismek cok kolaydir altta tapa var sok temizle tak cok sikma ama.yagini koy tamamdir castrol actevo idealdir.ben rodaji hep uzun yolda yapiyorum ama herkesin firsati olmayabilir ben 70hizla bi kac kere 100 km yapiyorum.ha bide yag pompasi sagda oldugu icin motor sogukken yan sehpada yagin cogu sola akar.motoru saga yatir yag saga gelsin kontak kapali iken iki uc kere ayak marsina bas.sonra kontak ac marsa bas orta sehpaya al.1 dakika isinsin sonra sur boylece optimum yaglama be koruma saglarsin gule gule kullan guzel motordur.
ingilizce kitapçığa tercüman olcaksan sana sayfaları faxlayabilirim kardeşkitapçığında yazar iyice incele görürsün
ne istiyorum biliyormusun ?yazıcağı şudur 0-150 km 1/4
150-500 km 1/4-1/8
gibi bir şey yazar google translateden bak daha ne istiyorsun
bununla ilgili konu çok evet ama konuların hiç birinde doğru dürüst bi bilgi yok
tvs apache rodaj diye açtım saten direk tvs apache kullanıcılarından bilgi almak için
Ayrıca bu forumda herşey hakkında bir konu vardır o zaman hiç kimse konu açmasın , forumun amacı saten bilgi paylaşımı değilmidir burada kimsede cevap yazsın diye zorlanmıyor