Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben motoru biraz düşük vitesde ve yüksek devirlki kullanıyorum vede işe e5 de gidip geliyorum bugun aksam garajıma girdigimde hararet göstergesi tavan yapmısdı bu makinalarda fanı daha önce actırmak icin bir seyler yapılabiliyormu gösterge 5 kademeden olusuyor 4 normal cızgı 5. cızgi ise kalın...
merhaba benim 2004 model fazerim var gecen cumartesi motorumu hortumla yıkadım ve dijital göstergeme su kactı ve suan saatim cok silik ve her gecen gün kayboluyor hararet göstergesi tamamen kaybolmak üzere ve tüm sayılar gölgeli ve silik bunun icin ne yapmalıyım lütfen yardım :(
selam arkadaşlar benim pazartesinden bu yana günü konjektör arızasından dolayı motor aküyü şarj etmiyor ve netten buldugum tüm parcacıları aradım ama bir türlü konjektörü bulamadım ve yurt dısından sipariş verilmesi gerekiyormuş buda en az 20 gün en cok 40 gün diyorlar yani en az bir ay motorumu...