R6Angels kullanıcısının son içeriği

1. R6Angels

2013-2015 Honda CBR 600RR Almak İstiyorum.

Merhaba arkadaşlar 2013-2015 model arası 600RR almak istiyorum motor kesinlikle kazasız ve hasar kayıtsız olacak bütçem 30 bin TL'dir.
  2. R6Angels

Adıyaman'dan Merhaba

Merhaba değerli mt ailesi. Ben Şükrü Adıyaman'dan selamlar, 23 yaşındayım motor kullanmayı çok seviyorum. Yaklaşık bir buçuk yıldır motor kullanıyorum ilk cbr 250 ile başladım 1 ay sonra R6 aldım motorla ilgili bazı sorunlar yaşadım sattım daha sonra Mt-07 aldım ondanda soğuyunca sattım tekrar...
  3. R6Angels

Honda CBR 600RR 2013 Model Üstü

Merhabalar uzun zamandır Honda CBR 600RR almayı düşünüyorum bir türlü kısmet olmadı şuanda da paramda denkleşti 2. el 2013 model üstü almayı düşünüyorum kesinlikle kazası falan olmasın bütçem 29.000 TL acil satmak isteyenler bu fiyata vermek isteyenler yorum veya mesaj göndersin.
  4. R6Angels

Yamaha R25 artık gelmeyecek mi?

Sahibinden sitesinde 2. el r25 lere bakarken birisi açıklamada artık R25 gelmeyecek diye yazış hiç mi gelmeyecek yoksa bu yıl mı gelmeyecek gelirse 2016 da kırmızı renk geliyor mu bilginiz varmı bu konular hakkında? Kırmızı gelirse hemen alacağım ama mavinin motor üstünde tasarımı kırmızıdan...
  5. R6Angels

MT-07 Moto Cage mi - XJ6N mi?

Merhaba arkadaşlar aklımda 2 motosiklet var bunların arasında kaldım. MT-07 vergisi fazla olduğu için uzak duruyorum ama rengi kırmızı ve arka lastik 180 olduğu için favorim ama 2 silindirli. XJ6 Kırmızı rengi yok arka lastiği 160 olduğu için beğenmiyorum ama bu 4 silindir. MT-07 100KM 5 litre...
  6. R6Angels

Yamaha R6 Orjinal Plakalık 2008 - 2012 Model Alınır

Yamaha R6 2008 - 2012 model uyumlu orjinal plakalık arıyorum.
  7. R6Angels

AGV Kask - K4 Evo Sıfır Hiç Kullanılmamış S Beden 400 TL Kaçırma !!!

Kask sıfırdır hiç kullanılmamıştır 1 adet çiziği bulunmaktadır başka kesinlikle çiziği ve sorunu yoktur Vizör üzerindeki naylon daha sökülmemiştir Kutusundan sadece resim çekmek için çıkardım orjinal kutusunda duruyor. Bedeni S - Fiyat: 400 TL Piyasa Fiyatı: 620 TL İkinci el almıyorsunuz kask...
  8. R6Angels

Amortisör Nasıl Yağlanır? Yamaha R6

Merhaba arkadaşlar benim ön amortisörler den ses geliyor yağlama işlemi nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misiniz? ve hangi yağı öneriyorsunuz yardımlarınızı bekliyorum.
  9. R6Angels

2008 Model Yamaha R6 Yağ Değişimi Hakkında

Merhaba arkadaşlar 2008 model yamaha r6 motora kaç litre yağ koyuyorsunuz ben 3.400 koydum yağ deposunda 2.400 yazıyor fazla mı koydum fazla koyunca bir sorun oluyor mu bilgi verir misiniz? O kadar araştırdım heryerde 3.4 L kapasite yazıyor.
  10. R6Angels

AGV Kask - K4 Evo Hang On

Merhaba arkadaşlar elimde 2 adet AGV K4 kask var sıfır kutusunda duruyorlar daha önce hiç kullanılmadı... Bu aşağıdaki resimde gördüğünüz kask hiç kullanılmamıştır nokta dahi çizik yoktur camın üstündeki jelatin daha durmaktadır yani kutudan sadece çıkartılıp resim çektirildi o kadar temiz...
  11. R6Angels

Acil Yardım Yamaha R6 Sigortaları

Merhaba arkadaşlar bende yamaha r6 motor var bugün motoru çalıştırdığımda farlar yanmıyordu sigortaları kontrol ettim hepsini çıkardım kiminde 15 amper yazıyor kiminde 10 amper yazıyor ve neredeyse hepsi yanmış ve telle bir birlerine bağlanmış hiç sağlıklı bir durum değil bende internetten...
  12. R6Angels

Motorun Geçmiş Kazalarını Sorgulama?

Merhaba arkadaşlar bende bir motor var sms ile sorguladım 4 kaza olduğu yazıyor bu kazaların resimlerine ve kaç tl masraf harcanmış öğrenmek mümkünmüdür? Yardımcı olursanız çok iyi olur İyi forumlar...
  13. R6Angels

Yamaha R6 Hevesim Kursağımda Kaldı.

Merhaba arkadaşlar 2008 model yamaha r6 motorumu aldığım günden beri sorunları bitmedi sorun aslında hep aynı yerde ama bir türlü içinden çıkamadım geçen hafta motoru ustaya götürdüm sağlam şekilde bana teslim etti 2 gün sonra motor daha beter oldu ustayı aradım getir hemen hallederim dedi ama...
  14. R6Angels

Yamaha R6 Yardımlarınızı Bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar bende R6 motor var arıza kodu 33 yazıyor bunu araştırdım şöyle yazıyor. 1. silindir ateşleme bobini açık devre Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum motor çalışınca 1 dk sonra stop ediyor ve çalışma sesi çok tuhaf gaz verince normal gitmiyor çok zorlanıyor 500 metre...

Yeni mesajlar