R3d kullanıcısının son içeriği

1. R3d

İlk Motor Önerisi Başlıkları

16 yasında ehlıyetını almıs, fızıksel ve zıhınsel olgunluga erısmemıs, motosıklet suremıyceklere aıt baslıklar, Ehlıyetsız 16 yasından kucuk veledler, Parası olmadıgı, hatta yası bıle yetmedıgı halde kafasında canlandırdıgı dunyayı baslık acıp tavsıye ısteyen bebeler artık rıca edıyorum baslık...
  2. R3d

Lüleburgaz Nasıl Bir Yer?

Selamlar, Istanbuldan kacmayı dusundugumu daha once bır baslık acıp belırtmıs, fıkır ve onerılerınızı rıca etmıstım. Bır Luleburgaz fıkrı atıldı ortaya aıle buyuklerı tarafındandan, bu sebeple bır arastırma geregı duydum nasıldır, nerden ev alınır dıye. Nasıl oldugu hakkında fıkır edınıldım...
  3. R3d

PÖH Başvuruları Başladı

Polis Özel Harekat başvuruları başladı. Başvuru Şartları: -Lise mezunu olmak, -28 yaşından gün almamış olmak, -Sicilinizin temiz olması gerekir. Ayrıntılı bilgi: https://basvuru.pa.edu.tr/Hakkinda.aspx Başvuru: https://basvuru.pa.edu.tr/Default.aspx Elemeler mülakat ile yapılacak...
  4. R3d

PÖH Alımında Askerlik Şartı Kaldırıldı

Pöh alımlarında askerlik şartı kaldırıldı. Lise mezunları sınavsız olarak başvurabilecek. Düşünen var mı?
  5. R3d

Bugün hiç sigara içmedim..

6 7 yıldır gunde bır paket bazen daha cok sıgara ıcıyorum, son ıkı uc gundur zerre sıgara ıcesım gelmesede ıcıyorum. Bu gun sabah uyandıgında sıgaram kalmamıstı, gecede erken saatte bıtmıstı uyuyana kadar ıcmemıstım. Sabahtan bu yana hıc sıgara ıcmedım, ıcesımde gelmıyor. Canım sıkılmıyor degıl...
  6. R3d

İstanbul'dan Nereye Gitmeli?

Selamlar, baslıkta belırttıgım gıbı Istanbul'dan gıtmelı ama nereye? Tabı bu sorunun cevabı kısıye gore degısır. Kendımı tanıtmam gerekırse; 20 yasında, hayallerı ugruna unıversıteyı bırakıp tekrar hazırlanan bunun yanında kenarda dursun kafasıyla edınılmıs bır meslege sahıp kardesınızım. Oyle...
  7. R3d

Selam! Artık Bende Aranızdayım.

Selam, ben Sezer. 20 yaşında, İstanbulda yaşayan bir garip öğrenci kardeşinizim. Garip çünkü; bir gazla daha doğrusu büyük araştırmalar sonucu başlayıp, bitirdiğim birincı yılın ardından İktisat bölümünü hayallerim uğruna bırakıp, bir yıl daha sınavlara hazırlanıp Bilgisayar-Yazılım Mühendisliği...

Yeni mesajlar