- Konu Yazar
Selam, ben Sezer. 20 yaşında, İstanbulda yaşayan bir garip öğrenci kardeşinizim. Garip çünkü; bir gazla daha doğrusu büyük araştırmalar sonucu başlayıp, bitirdiğim birincı yılın ardından İktisat bölümünü hayallerim uğruna bırakıp, bir yıl daha sınavlara hazırlanıp Bilgisayar-Yazılım Mühendisliği okumak istiyorum. Belki daha önceki gelgitlerim gibi bu bir hevestir, hatadır lakin istiyorum.
Konunun özüne dönersek:
Motorsikletin selesine ilk 14-15 yaşlarında (köyde) oturmuş, rüzgarına birden kapılıp çok geçmeden bir fırtınayla diz kapağımı parçalamıştım. Sonralarda biraz ailenin baskısıyla, birazda çektiğim acı sebebiyle motosiklete uzak kalmıştım ama içimdeki motor aşkı hiç bitmedi.
Velhasıl uzun zamandır ziyaretçi olarak takıp ettiğim foruma üye olarak artık aranızdayım. Yakın zamanda bir naked motosiklet alıp caddelerde görünmeyi planlıyorum.
Mesela;

Ardından;

Tekerinize taş değmesin
Konunun özüne dönersek:
Motorsikletin selesine ilk 14-15 yaşlarında (köyde) oturmuş, rüzgarına birden kapılıp çok geçmeden bir fırtınayla diz kapağımı parçalamıştım. Sonralarda biraz ailenin baskısıyla, birazda çektiğim acı sebebiyle motosiklete uzak kalmıştım ama içimdeki motor aşkı hiç bitmedi.
Velhasıl uzun zamandır ziyaretçi olarak takıp ettiğim foruma üye olarak artık aranızdayım. Yakın zamanda bir naked motosiklet alıp caddelerde görünmeyi planlıyorum.
Mesela;

Ardından;

Tekerinize taş değmesin