R25Soydal kullanıcısının son içeriği

1. R

Kask Tavsiyesi

Az önce bir arkadaşa link atmıştım. Siz de bakın: https://motorisk.net/ filtreleme seçeneği ile kendinize uygun kaskı bulmanız zaman almayacaktır.
  2. R

Kask altına bandana veya balaklava takmak mantıklımı?

Kask pedleri ter koku vs yapmasın diye ben hep takarım.
  3. R

kask önerisi

https://motorisk.net/ sitesinde çok güzel filtreleme seçeneği var. Kesinlikle bakmanı öneririm.
  4. R

Yamaha 2025 yeni motosiklet fiyatları

Yamaha sitesine girmiştim. Liste güncelleniyor yazıyordu. Ne zaman böyle yazsa bir modele veya modellere zam geliyor.
  5. R

Yamaha 2025 yeni motosiklet fiyatları

Ya öyle bir şey ki ay ortasında gene zam geliyor. Bakınız: güncel ve geçmiş yamaha fiyat listesi Diğer makarları da yapmışlar: güncel ve geçmiş sıfır motosiklet fiyatları
  6. R

"Gereği Yapıldı" adlı mobil uygulama (eli kulağındaymış)

Bu inanılmaz güzel bir uygulama olur. Gerçekten çok ihtiyaç var.
  7. R

pederden habersiz ehliyet alma

Aile'den izinsiz iş yapmanı önermiyorum dostum.
  8. R

Lastik Basınç Düşüklüğü Sele Konforunu Bozar Mı ?

Hocam, benzer sorunu ben de yaşamıştım. Basınç aklına gelebilecek veya gelmeyecek her şeyi etkiliyor. Şuradaki motosiklet lastik basıncı sayfasından detaylara bakmanızı öneririm.
  9. R

Dolar kuru çok değişmemesine rağmen fiyatların sürekli yükselmesi

Herkese selam, anlamadığım bir durum var. Aşağıdaki linkte geçmiş fiyatlar da yer alıyor. Örneğin Africa Twin geçen aya göre 28.250 TL zamlanmış. Bakın bu bir tane örneği. İrili ufaklı tüm modeller mi zamlanır? Yani buna sebep olan şey nedir akıl mantık yürütemiyorum. Güncel ve geçmiş...
  10. R

HABER32'nin 2022 Yamaha Fiyatları Tahmini

Selamlar forum, Kaynak Fiyatları tablo şeklinde ekledikleri için hepsini kopyalayıp buraya yazamadım. 2022 Sonunda: D'elight 125 - 90.000TL XMAX250 - 180.000TL R25 - 170.000TL Daha fazlası haber sitesinde mevcut ama sizce bu gerçek olabilir mi? Yani gerçekleşme şansı var mı?

Yeni mesajlar