Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar ben bir yuki tekken sahibiyim ve motorumu aldığıma enjeksiyon sesi diye bir şey bilmediğimden aldığımdan beri motor enjeksiyon sesi yerine 'zort' benzeri bir ses veriyordu. Bende bu olay vasıtasıyla motoru dağıtıp incelediğimde motorun yakıt pompasından geldiğini anladım. Sizce bu...
Hocam değerli bilgileriniz için teşekkür ederim ama sorun bunlarla alakalı değilmiş yakıt pompam bozulmuş. Zaten uzun zamandır zort diye bir ses çıkıyor ve ben enjeksiyon sesinin ne olduğunu bilseydim yapmaya daha önceden başlardım. Şuan motoru dağıtıp baktığımda yakıt pompası düzgün çalışmıyor...
Şu anda motor çalışmakta rölenti ile biraz oynadım çünkü önceden de oynamıştım e ayarı kaçmış biraz şuan bizar marş yiyor fakat çalışıyor eski sahibi biraz işlem yapmış kabloya ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Motor çalışırken arada açık hava filtremden piston havayı geri atıyor motor...
Merhabalar ben Yuki tekken sahibiyim ve motorum 2. defa çalışmamaya başladı ilk seferinde aküden kaynaklı oldu marş motoru dönmüyor ekran gelip gidiyordu 21 model ve ikinci sahibi olduğum için fazla düşünmedim, fakat bu gün tekrardan çalışmadı ve sorun bu sefer aküde değildi çünkü eskisi gibi...
Motorda şuanda açık hava filtresi var ekstra km arttığı için dişili değişimim geldi ve böyle bir şey yapmak istedim. Normalde 106 goren motoru lastik + açık hava filtresi ile 110 yapabildim.
1737111661
Hocam evet bende böyle bir farkın tork açısından ve motor sağlığı açısından kötü olucağını ve...
Merhabalar ben kağan motorum Yuki tekken 125 ve bu motorun ön 13 arka 38 dişlisi var bende bunu 16-34 olarak değiştirmek istiyorum çünkü son hız yeterli gelmiyor acaba bir tepeyi çıkarken sıkıntı yaşar mıyım ? Örnek olarak Malkara yolundan gittiyseniz bu yol çok yukarı aşşağı çıkışlı bir yol...