Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anladım bugün sorarım , scorpion exo 391 modelini dün denedimde bi garip geldi çok beğenemedim mevcut kaskım mt helmets marka seviyodum zaten ordan devam ederim gibi yinede öneri için teşekkürler
Mt helmets revenge 2 bu linkteki kaskı almayı düşünüyodum diğer satıcılar 5600tl verirken bu satıcı 4600 tl koymuş sahte vs olabilir mi bide bu civarlara hangi kaskları önerebilirsiniz , iyi forumlar.
1779219364
bide yorum vs de görmeyince biraz işgillendim
evet titreşim ve gösterge sıkıntısını biliyorum bunlara razıyım ama asıl korkum elektronik bi parçası arıza verir ve yedek parçasını bulamamak olurdu
1770835947
o zaman bana hafiften dominar yolu göründü cevap için teşekkürler
Geçen ilanlarda dolanırken yamaha mt-03 660cc olan modeli gördüm şehir içi arkadaşlarımla turlamak ve ulaşım için motosiklet alacağım elimde 160bin tl ye yakın birikim var bu model çok hoşuma gitti ama alırsam kafamı çok ağrıtır sürekli arıza vs verir mi emin olamadım aydınlatırsanız çok...
cevabınız için teşekkürler, dominar 400lerin km bu fiyatlarda çok daha yüksek oluyor ve çok deneyimim olmadığından o makine bana güçlü gelir diye düşündüm
Merhaba 3. motorum olarak Bajaj dominar 250d 2021 model motosiklet almayı düşünüyorum sabah motora bakmaya gittiğimde heryeri tertemizdi ama gaz verdiğimde şu şekil duman atıyordu bu normal midir. Motor 10bin kilometrede. Yarın notere gideceğimden servisede gösteremiyorum.