Yamaha MT-03 660cc 2008 almam hata mı olur ?

Geçen ilanlarda dolanırken yamaha mt-03 660cc olan modeli gördüm şehir içi arkadaşlarımla turlamak ve ulaşım için motosiklet alacağım elimde 160bin tl ye yakın birikim var bu model çok hoşuma gitti ama alırsam kafamı çok ağrıtır sürekli arıza vs verir mi emin olamadım aydınlatırsanız çok minnettar olurum

Motosikleti
Mondial Grumble
Bu risk alınabilecek gibi değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence bu tarz birikimlerde üzmeyecek sorunsuz olacak bir motor almak lazım kenarda köşede biriktirilen paralar değerlidir. Ama ekmek elden su gölden ise alınır sorun çıksa üzülmesiniz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Göstergesi kronik olarak bozulmaya mahkumdur, bir çok motorun göstergesi değişmiştir. Elektronik arıza vermesi muhtemeldir. Tek silindir olmasından kaynaklı uzun yolda yüksek devirde titrer ve yakıtı içer. Lakin şehir içi hart hurt için çok eğlenceli, şık ve yaramaz bir motordur.

Göstergesi kronik olarak bozulmaya mahkumdur, bir çok motorun göstergesi değişmiştir. Elektronik arıza vermesi muhtemeldir. Tek silindir olmasından kaynaklı uzun yolda yüksek devirde titrer ve yakıtı içer. Lakin şehir içi hart hurt için çok eğlenceli, şık ve yaramaz bir motordur.
evet titreşim ve gösterge sıkıntısını biliyorum bunlara razıyım ama asıl korkum elektronik bi parçası arıza verir ve yedek parçasını bulamamak olurdu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o zaman bana hafiften dominar yolu göründü cevap için teşekkürler

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar