Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1999 yılında racing motor ile gaziantepte hayatını kaybettiğimiz arkadaşımızın kaza anı ile ilgili bilgisi olan ve arkadaşımıza ait bir bilgisi veya fotoğrafı olan bir kardeşimiz varsa lütfen bana ulaşsın :(
mekanı cennet olsun :(
insan izlerken bile keyif alıyor :)
arkadaşlar arka tekerdeki tozun enini ölçüyorlar bak ne kadar yatırmışım diye :)
virajlarda yatmak güzel bir duygu olsa gerek ama cesaret edip de yatıramıyorum motoru :(
düzlükte 150 yapıyorum ama viraja gelince tırlar kamyonlar arkamda sıralanıyor :queen...
honda 600 rr ile çarşı trafiğine girmek zorunda kaldım ilk kez ve hararet 104 leri buldu :pale:
hareret 110 vs yapınca motor stop eder diyorsanız? bu kaçtır? hareret kaç olunca motor iflas eder?
ve o trafikte ne yapmalı ki harereti indirmeli? :silent:
cahilliğimi mazur görün :pale: yavaş...
ne büyük adamım :P kask bile bulamıyorum kafama göre :queen:
nolan xxl kapalı kask aldım...(almanyadan ne zahmetlerle de almıştım :pr: )1 aydır çok sık olmamak üzere kullanıyorum...ama kulaklarıma baskı yapıyor...zamanla açılır dediler... bir süre açılmasını umarak kullanmaya devam...
yaz gelsin artık :pr:
"küresel ısınma" diyorlar kuzey yarımkürenin olaydan haberi yok sanırım :queen:
mart geldi kedilere yazık değil mi.... kar kış hala :mrgreen:
geçen bir arkadaşım..başka bir arkadaşının :) debriyaj kullanmadan deviri çok iyi ayarlayıp vites değiştirdiğini söyledi :cyclopsan
o kadar profesyonelmiş racing motorda...olabilir mi ?
http://www.youtube.com/watch?v=JLKSKGyG6Jw&NR=1
videoyu sonuna kadar izle...
1.52 sn ye dikkat!!
sonra diyor ki : ' pc nin volume'u max açık ise asfalta kafasını ne şiddetle çarptığını anlarsın sesi duyarsan...bir daha da Micheal'ı göremedik....'
komik bir soru olabilir çoğu usta için :)
araba için ehliyet aldım.... A2 ehliyet sınavı 12 şubatta...kaç soru soruluyor ve kaç doğru yapmam gerekiyor?
diğer güvenlik ekipmanlarını aldım...sadece pantolon kaldı..herkes üzerine bir kot geçirirsin diyor ama ben profesyonel bir pantolon istiyorum...
bütçe konusunda sorun yok...önerebileceğiniz bir marka ya da model var mı? özellikle yazın rahat giyebileceğim bir pantolon olmasını istiyorum... ve...
zaman çok geç olmadan bir honda600rr alıyım dedim :bounce:
allah utandırmasın ::138:
malatya
34
plastik ve estetik cerrahi uzmanı
kazasız belasız sürüşler dilerim :cat:
honda 600 rr tamam...mont tamam...kask tamam....
eldiven ve bot konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum...cerrah olmam nedeniyle sağlam bir eldivene ihtiyacım olacak...kasktan daha önemli benim için :P
nette bayağı bir dolaştım...alpinestars tcx vs kafam çorba gibi oldu...deneyimleriniz benim...