a2 için kaç soru kaç doğru cevap?

komik bir soru olabilir çoğu usta için :)

araba için ehliyet aldım.... A2 ehliyet sınavı 12 şubatta...kaç soru soruluyor ve kaç doğru yapmam gerekiyor?

25 soruydu galiba yanlış hatırlamıyorsam. ben 100 aldığım için yıldızlı verdiler ehliyetimi :mrgreen:

25 soruydu galiba yanlış hatırlamıyorsam. ben 100 aldığım için yıldızlı verdiler ehliyetimi :mrgreen:

ilk ehliyet sınavında ben de 100 almıştım :) sınav her zaman korkutmuştur beni :p
bundan da 100 almalıyım :queen: nasıl yaparım? :mrgreen:

ilkyardım varsa onda full çekeceğim kesin de :))

Son düzenleme:
20 soru soruluyor. 14 dogru yapman gerekir geçerli not için.

kafan biraz çalışıyorsa tam puan alabilirsin. sorular basit.

B sınıfı ehliyetin zaten olduğu için sadece motordan gireceksin sınava. sorular öyle saçma ve kolayki zaten 100 almayanı dövüyolar odunla :mrgreen:

B sınıfı ehliyetin zaten olduğu için sadece motordan gireceksin sınava. sorular öyle saçma ve kolayki zaten 100 almayanı dövüyolar odunla :mrgreen:

daha dün motor kullanmaya başladığımdan dayağı yedik desene :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 ----------

kedi merakı nerden? kedin de vardır senin :) bende 3 tane persian var da ondan soruyorum :wiinkk:

sadece motor sorularına çalışacağım anlaşılan?

ilkyardımdan girsem sadece :p

karbiratör distribütör ne anlar ben :)

15/20 yaptım aralık 2010 çıkmış sorularda kafam çalışıyormu acaba :) yıllar sonra sınav stresi bana göre değil :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:48 ----------

21 Ağustos 2010 A1-A2 Sınıfı MOTOR ve ARAÇ TEKNİĞİ BİLGİSİ Soruları-Cevapları

1. Motosiklette belli kilometre sonunda aşağıdakilerden hangisinin değiştirilmesi önerilir?
A) Aynalar
B) Direksiyon
C) Jantlar
D) Teker lastikleri

direksiyon diyen varsa gözüme görünmesin :))))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:52 ----------

full çektim ağustos 2010 da darısı şubat 2011 e :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------

temmuzda da full çektim...konu kapanmıştır :)

kedi merakı nerden? kedin de vardır senin :) bende 3 tane persian var da ondan soruyorum :wiinkk:

bi tanesi şu an odamda kalorifer peteği üstünde keyif yapıyor :)
öle markalı değil benim baktığım kediler hep sokak kedileri :mrgreen:

1. Motosiklette belli kilometre sonunda aşağıdakilerden hangisinin değiştirilmesi önerilir?
A) Aynalar
B) Direksiyon
C) Jantlar
D) Teker lastikleri

sorduğun soruya bak
tabiki A şıkkı Aynalar değişir.

:) teker lastikleri :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------

20 soru çıkıyor muhtemelen 5 dakikada çözer beklersin sorular kolay demek komik olur çok çok kolay ama sen yine de çalış sadece 20 motor sorusu hepsi

okunmuş şeker, okunmuş su, okunmuş kitap/kalem/silgi/bi kutu kalemtraş/çekme halatı/zincir/takoz... şeklinde uzatabiliriz... herkese başarılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar