provaker kullanıcısının son içeriği

1. provaker

Aldığınız en büyük trafik cezası?

Rekorumu egale edebilecek varmı bilmiyorum ama; ters yönde kasksız ehliyetsiz iki tekerli araç kullanmaktan 2400 lira giydirmişlerdi 3 sene önce.
  2. provaker

Motosiklet SÖZLÜK açıldı!

Arkadaşlar merhaba Türkiyede motosiklet sözlüğü bağlamında büyük bir eksik olduğunu düşünerek motosiklet sözlüğü açmış bulunuyorum, biraz tasarımda yaptım gelişme aşamasında olasada. Öncelikle amaç; -her motorun kendi başlığı altında kullanıcıların toplanıp bilgi alışverişi yapmasını...
  3. provaker

Bu motor alınırmı? (SL200)

Arkadaşlar eşime alıcam motoru 2013 yazmışlar ama 2012 gibi duruyor sanki şu motorun kullanıcıları bi aydınlatsın lütfen beni http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-temiz-donanimli-superlight-200-218225050/detay ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki...
  4. provaker

DEV 250CC SUPERSPORT ANKETİ

Bayadır yapmak istediğim bir anketti, sırf merak amaçlı olup herhangi bir amacı yoktur. Kullandığınız veya beğendiğiniz motoru seçebilirsiniz. Bu bağlamda Türkiyede en çok tercih edilen ve sevilen motoru öğrenmiş olabiliriz.
  5. provaker

Falcon Freedom 250 test ettim/kullanıcıları/merak edenleri/deneyimli arkadaşlar içeri

Arkadaşlar merhaba Bu motoru eşime almak için dün bi kaç bayiye gittik, test etme imkanım oldu baya bir inceledim; -Motora tork çok güzel geliyor düşük hızlarda tek silindir olmasından dolayı -Parça kalitesi orta kalitede ama kesinlikle kötü değil, derli toplu görünüyor -Farları sl200den çok...
  6. provaker

Yamaha r125 süren kız ( VİDEO )

Evli olmasam nikahı basacağım kızdır :cherry: Yanlız videonun altında o kadar saçma sapan yorumlar varki, aşşağılık kompleksini ortaya koyan birsürü çomar var.
  7. provaker

Komşumun başına gelen akıllara durgunluk veren motorsiklet kazası

Tam olarak kaza denemez ama oldukça ilginç arkadaşlar. Olay bundan 1 ay önce vuku buldu. Kendi ağzından anlatıyorum; Sabah kalktım baktım işe geç kalmışım bizim şirkette geç kalmalar konusunda çok hassas, hemen alel acele giyinip motora atladım gazladım(normalde işe servisle gidiyordu) Yeni...
  8. provaker

MOTOBLOG için isim önerisi?

Merhaba arkadaşlar, 25 Yaşında evli bir insanım, 9 yıldır motor üstündeyim her türden motosiklet kullandım. Nacizane bilgi birikimimi genç arkadaşlara aktarmak adına bir blog açmak istiyorum, çünkü ortada çok fazla bilgi kirliliği var. İşin özü bana isim lazım hacılar, bu işi ciddiyetle ve...
  9. provaker

Ege - Akdeniz turu için MAXİ SCOOTER önerisi?

Arkadaşlar merhaba eşimle beraber Egeden başlayıp akdenizde noktayı koyacağımız sahil kesiminden yol alacağımız bir tur düşünüyoruz. Hali hazırda 650f var bana kalsa onla gitmek çok daha iyi ancak ancak eşim 650fde kısa mesefede dahi rahat edemiyoken uzun yol çile olur o yüzden en önemli husus...
  10. provaker

Siyah vizörlü kaskmı? Aynalı kaskmı?

Arkadaşlar merhaba, daha önce hiç siyah vizörlü ve aynalı kask kullanmadım. Biliyosunuz şekil itibariyle siyah vizör iyi görünüyor aynalıda öyle. Ancak siyah vizör pek önerilmiyor geceleri görüş düşüyor diye. Görüşü en az düşüren siyah vizörlü kask öneriniz varmı? yada aynalı kasktada aynı...
  11. provaker

Huzurlarınızda 2015 cbr 250rr (ÇİFT FAR/ÇİFT SİLİNDİR)

Honda, Yamaha ile rekabete girebilmek açısından yepyeni bir teklonoji ile 250 cc lik yeni cbr'ı fiyasaya sürüyor. Japon bir motosiklet dergisinde ortaya çıkan 250rr'ın çift silindir olarak geleceği yazılmış. Ayrıca kasanın 600rr ile aynı kalıpta olduğu yazılmış. Eğer motor bu şekilde gelirse ve...
  12. provaker

Kenan Sofuoğlunu kaskından nerde bulabilirim?

Kask bu arkadaşlar, bulunabilir mi acaba?
  13. provaker

Motosiklet ve köpek sorunsanlı

Arkadaşlar merhaba, Yaklaşık 20.000 km scooter ve 50.000 km kadar vitesli tecrübem var, ancak yenemediğim tek korkum köpekler. Motorla pek alakası yok yaya olarak bile köpekten korkuyorum. 13-14 lü yaşlarda köpek saldırısına maruz kaldıktan sonra başladı bu yaşıma kadarda devam ediyor bu korku...

Yeni mesajlar