Yamaha r125 süren kız ( VİDEO )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evli olmasam nikahı basacağım kızdır :cherry:

Yanlız videonun altında o kadar saçma sapan yorumlar varki, aşşağılık kompleksini ortaya koyan birsürü çomar var.

Çok seksi sanki :) bunu dediğim için utandım ama değerdi :)

Real man riding xt660x diye videomu koyayım bari ben de. Real real big man, real White nigga. Hocam altı üstü bi motosiklet kullanıyor, düz yolda tın tın gidiyor. bir sürü şekil şukul yapmış bir de. Bana itici geliyor açıkçası.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Real man riding xt660x diye videomu koyayım bari ben de. Real real big man, real White nigga. Hocam altı üstü bi motosiklet kullanıyor, düz yolda tın tın gidiyor. bir sürü şekil şukul yapmış bir de. Bana itici geliyor açıkçası.

O motoru süremeyen erkekler var hocam. Sadece motor sürüyor diye değil ayrıca. Kendisi çok cana yakın ve gothic bir hatun. Motor sürmesi tuzu biberi.

kadının motora binmesi kadar itici bulmuşumdur her zaman boş iş dünyada ne stunt çılar ne motora binen kadınlar var dünkü çocuk işte yazık her tarafı doldurmuş dövme birde motora biniyor veya bindiğini zan ediyor allah islah etsin

bunlar hep dövmeli sakız nesli

Son düzenleme:
Abartmayin yahu neresi seksi neresi güzel..... tr de motora binen kız sayısı az oldugundan bi iki tane buldun mu gözümuz dönüyo...:D...yurtdisina bakın biraz... bi kere o motor kizin boyuna hic mi hic uygun degil oturus pozisyonu felan hic hic seksi değil... dovmeler takilar saymiyorum bile ... tabi tarz meselesi... herseyi geçtimde bu videonun çekilme amaci nedir:O

Beyler naparsanız yapın , kızlara asla üstün olduklarını söylemeyin , böyle durumlarda özelmiş gibi davranmayın iltifat etmeyin , direk friendzone yersiniz.

kadının motora binmesi kadar itici bulmuşumdur her zaman boş iş dünyada ne stunt çılar ne motora binen kadınlar var dünkü çocuk işte yazık her tarafı doldurmuş dövme birde motora biniyor veya bindiğini zan ediyor allah islah etsin

bunlar hep dövmeli sakız nesli

Bir tek dövme konusuna katılıyorum renkli dövmeler solunca acayip kötü duruyor.

Bak guzel kizim o ayakkabilar ne, o standart kotlami cikiyorsun asfalta, yakit alirken inmiyorsun motordan :)

Videoya 2:06 ya kadar tahammül edebildim. Kafada shoei- elde parmağı kesik eldiven.. Mont feshane ayakkabı şişhane... Amele sümüğü gibi depoya yapışmış daha oturmayı bilmiyor. Bence seksi falan değil, hele güzel hiç değil.. Bizim insanımız dişi görmeyedursun...

Tabiki motosikletin cinsiyeti olmasın,erkekler kadar kadınlar da sürsün ama motosiklet sürdüm diye de uzaya roket fırlatmış edasında takılmasınlar.Birde adam gibi giyinsinler ki düşerlerse ömür boyu pişmanlık duyacakları yaralar almasınlar.

Daha öncede görmüştüm. Dayanamadan kapamıştım. Motosiklet Sürüş bakımından zor bir motosiklet. Yzf r 125 i süren her motoru oturuş vaabında sürebilir. Lakin oturuş pozisyonu çok yanlış. Bu biçimde oturmaya devam ederse bahsür bile oluşabilir. Cbr gibi sürmeye çalışmış. Acaba yanlış öğretildiği için mi yoksa, beli açılır diye mi sormadan kötülememek Lazım. Yatış pozisyonunda olmak gerekiyor bu motoru sürerken. Tabi daha iyi bilen abilerimiz vardı ama, Dövme felan olunca ve giyim tarzını özellikle arkada yazan acab felan pek reyzing işi değil. Chopperci olmalıymış. Birde çeteye karıştımı tamamdır :) zevk meselesi tabi, ancak bu oturuş biçimi ile erkek otursa muhtemelen çocuğu olmaz :). Ayrıca kız diye yavşamak olmaz arkadaşlar, motor Süren çok fazla bayan var. Hepsine saygi duymak Lazım.

DKN

artık biyerden sonra teker bekliyo insan. profesyonel bi video da olmamış, kızda güzel değil :king:

Yav ne kızın çirkinliği kalmış, ne apaçiliği...

Motorun kuyruğunda "Babasının kızı" yazısını görüp hala garip garip "seksi" yorumları yapan arkadaşlara söylüyorum. Akıllı olun.

Eminim babası onunla gurur duyuyordur. Benim kızımda ara sıra ileride ben de sürücem diye hevesleniyor. 7 yaşında. Geçen gün hatta bi sohbet geçti aramızda, motosiklet ile büyüyen çocuğun bakış açısı farkını direk gösterdi bana.

Ben büyüyünce süper kahraman olucam dedi. Ben de tabi süper kız olucaksın falan diye gaz verdim. "Yok yok motorla arabaların arasında gidicem geceleri dolaşıp gelicem" dedi. "Bence motoru süper kahramanlar sürüyor" dedi. "Ben de ilerde süper kahraman olucam. "

İlerde kızımı motor üzerinde görmek beni de çok gururlandırır. Youtube'a bi video koyduğunda altında mal mal yorum yapan abazaları görürsem ne düşünürüm şimdiden kestirmek bile sinirlendiriyor.

Anlayacağınız. Akıllı olun. Ayı olmayın . Adam olun. Çok şey değil. Sadece adam olun.

Motosiklet ve kadın bir araya geldimi milletin salyaları akıyor.Motosikleti boşver ,karı gördükmü türlü türlü triplere giriyoruz.Ne o 125 cc ve amatör video küçücük hatun.Bunları geçiniz pistte yarışan yarışçılarımız var bizim .Bir kerede onlar için başlık açın destek verin.(Su urgancı ve niceleri)

Air Force 1 mı o ayakkabılar? Abi hatun her manada aşmış :thumleft:

Keşke benim boyum da kısa olsa da racing'i alıp yata yata gitsem, ayağımı yere koyup koltukla aramda boşluk kalıyor dikilince :farao:

O yüzden racing bize gelmiyor sanırım. Ama ablamızı tebrik etmek lazım.

Respect! :bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar