proeus kullanıcısının son içeriği

1. P

Supermoto neden Türkiye'de bu kadar az ?

iki zamanlı tabii ki değil o modele bende bakmıştım güzelde duruyodu yağ soğutmalı olması biraz acaba dedirtti tabii bir de çinli olması ustası vsvs
  2. P

o kadar büyük cc olmasına gerek görmediğim için sormuştum çünkü şehiriçi kullanabileceğin bir şey yapmak istediğim için daha küçük cc hatta daha spesifik 250'lik veya 450'lik olsa daha iyi gibi 1783421715 onu bende düşündüm ama bilemedim ve yine onun gibi motorlar içinde içerik olmadığından...
  3. P

Öncelikle herkese selam. Supermoto yaratma konusu Türkiye genelinde gerçekten çok az, ben kendi çapımda bir supermoto yapma işine girmek istiyorum ama bilgi o kadar az ki hep yabancı kaynaklar aracı oluyor. Türkiye'de parça olarakta bir kıtlık var. Düşük bütçeli bir supermoto yapmak istiyorum...
  4. P

Orjinal manet yerine kullanılabilecek manet önerisi

öyle şeyleri bende duydum ondan dolayı sormak istedim
  5. P

Orjinal manet yerine kullanılabilecek manet önerisi

Honda cb250r motor satın aldım biraz aksesuar eksiği vardı orjinal manetlerine baktım ama tip ve kullanış olarak beğenmedim bu manetler yerine trendyoldan dandik markalardan bir şeyler almak istemedim önerebilceğiniz manet tipi markası falan var ise görüşlere açığım

Yeni mesajlar