Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o kadar büyük cc olmasına gerek görmediğim için sormuştum çünkü şehiriçi kullanabileceğin bir şey yapmak istediğim için daha küçük cc hatta daha spesifik 250'lik veya 450'lik olsa daha iyi gibi
1783421715
onu bende düşündüm ama bilemedim ve yine onun gibi motorlar içinde içerik olmadığından...
Öncelikle herkese selam. Supermoto yaratma konusu Türkiye genelinde gerçekten çok az, ben kendi çapımda bir supermoto yapma işine girmek istiyorum ama bilgi o kadar az ki hep yabancı kaynaklar aracı oluyor. Türkiye'de parça olarakta bir kıtlık var. Düşük bütçeli bir supermoto yapmak istiyorum...
Honda cb250r motor satın aldım biraz aksesuar eksiği vardı orjinal manetlerine baktım ama tip ve kullanış olarak beğenmedim bu manetler yerine trendyoldan dandik markalardan bir şeyler almak istemedim önerebilceğiniz manet tipi markası falan var ise görüşlere açığım