PowerLed kullanıcısının son içeriği

1. P

Özür

Dostum seninle bir sorunum yok benim ama gereksiz polemiğe çevirmeyede gerek yok konuyu...kapatalım gitsin, kasıtlı cevap yazmadıgını düsünüyorum, aksi söz konusu ise o kisilerin avukatligini yapmak olur,oyle bir amacin oldugunu dusunmuyorum bu yuzden sen degil kastettigim kisilerle muhattap...
  2. P

Özür

Vermedigimi nerden biliyorsun , yada o kisiler icin isimle(yasak olmasina ragmen) konu acmadigi mi ? bilip bilmeden konuşma..insanin canini sıkma delikanliligi senden ogrenecek degil burdaki insanlar...
  3. P

Neden oldu?

Bir ihtimal fakat trafik akan bir trafik degil ki hicbiri hareket etmiyor, Birde o sıkışık arada kamyonun altina dogru yatması pek mümkün görünmüyor yani yana dogru yatacak bir mesafesi yok...bence taksiyi surterek dururduki bir ayagini yere koymus zaten, dusmesinin sebebi direk kafadan carptigi...
  4. P

Neden oldu?

Hayir neden kamyona doğru kırıyorsun ? Taksiye dogru yandan girsen daha az hasar alırsın ve videoda taksinin tekeri şeride girmiş zaten suclu görünüyor(sinyali yanmiyor).Arada kalma gibi bir ihtimalinde yok taksicinin hizi yavas o hizda sıkıştıramaz araya reflex olarak durur zaten
  5. P

Michelin city grip 2 neden çok kayıyor?

Lastiğinizin üretim yılı nedir biliyor musunuz ? Eski yillara ait uretim ise yada motorunuz gunes altinda vs cok kaliyorsa ve lastiklerin uretimide eski ise ozelliklerini erken yitirmeye baslamis olabilir.
  6. P

lastik tamiri için fitil seti

Scooter icin soyleyebilirim bir scooterin ön lastigine fitil attirip 6-7 ay sorunsuz kullanmisligim vardir. Düzgün atılan fitil pek sorun cikarmaz ama burda dikkat edilmesi gereken motorun nasil kullanildigi ve hangi zeminde daha cok kullanildigidir.Normal kullanimda ve bozuk olan zeminde cok...
  7. P

2. El Scooter Tavsoyesi

Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin.🙏🙏 1774547760 Up
  8. P

2. El Scooter Tavsoyesi

Cusse olarak buyuk , sehiricinde kullanimi zorlar gibi , birde temizleri butcemi asiyor maalesef ama ilgi alakaniz ve oneriniz icin yinede tesekkur ederim 1774277271 Acikcasi benimde gonlum hep nmax155 diyor ve ona yakin hissediyorum ama secenekler icerisindede gidip geliyorum yani tayvan mali...
  9. P

2. El Scooter Tavsoyesi

Merhaba cevabiniz icin tesekkur ederim, tercih sebebiniz ne olurdu Downtown 250 icin ? 1774262748 Tercih etme sebebiniz ne olurdu ? 250cc olmasi mi ?
  10. P

2. El Scooter Tavsoyesi

Kafanizdaki huniyi ters takmissiniz ,bilginiz olsun. 1774262177 Kafanizdaki huniyi ters takmissiniz bilginize, cevabiniz icin tesekkur ederim.
  11. P

2. El Scooter Tavsoyesi

Merhaba, ilk motor olarak 2. El bur scooter almayi dusunuyorum asagiya listemi ekliyorum bu motorlar arasindan hangisini tercih etmeliyim.Lutfen liste disi motor onermemrnizi rica ediyorum , motoru birkac ay icinde alacagim.>>> Bütçem 150bin -160bin arasi << Liste : 1- Yamaha Nmax 155 (max...
  12. P

Sente ayarı detaylı anlatım yapacak

Merhaba arkadaşlar sente ayarı detaylı anlatım yapacak biri varmı tek silindir 4 zamanlı zincirli egzantrik sistemli mümkünse cup için krank milinin duruşundan volanın T işaretine ordan egzantrik dişlisinin duruşundan üst kapak egzantrik milinin duruş şekline ve subap ayarı için hangi subap...
  13. P

Sente Ayarı hk. Resim içerde

Arkadaşlar motorum 50cc cup 100 lüğe çevirttirdim bayram sebebiyle 200km kadar yol yaptım biraz sıkıştırmış olabilirim motoru, rölantideyken tak tak diye ses geliyor motoru sürerken ses azalıyor bu neden olur ardada egzos patlatıyordu, bende subap ayarlamak için açtım motoru fakat sente ayarı bu...
  14. P

Bir garip Akü sorunu

Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar dilerim şimdiden dragon50 cup motorum var anlamadığım bir durum var motorsikleti yüksek devirde dip gaz kullandığım zaman Akü boşalıyor motoru stop edip çalıştırmaya çalıştırdığımda tık tık ediyor ve marşı döndürmeye gücü yetmiyor motoru 1 gün beklettiğimde...
  15. P

Marş motoru bağlanması hk

Arkadaşlar merhaba dragon50 cup marş motorunu değiştirdim önceki üzerindeki tek kırmızı kablo idi bu kablo direk marş rölesine gidiyordu. Yeni aldığım marş motorusu hem kırmızı hemde yeşil kablo var ve soketi ben bu yeşil kabloyu kullanmak zorundamıyım bu şase kablosu sanırım bunu takmasam bir...

Yeni mesajlar