portoriko kullanıcısının son içeriği

1. portoriko

Honda NC750D Integra Modelinin Eski ve Yeni Modelini nasıl anlarız?

Merhaba arkadaşlar.Honda NC750D Integra Modelinin Eski ve yeni Modelini nasıl anlarız? Bildiğim kadarıyla 2016 model ve sonrasında egzos yenilenmiş ve virajlarda gaz verince vites değiştirmesini engellemek için sensör konulmuş.2016 model ve sonrasını egzosdan anlıyordum ancak 2015 model bi...
  2. portoriko

LS2 FF320 Kask İnceleme

LS2 FF320 KASK Kaskın dış kabuğu sert ve sağlam bir yapıya sahip.İç yastıkları kafaya iyi oturuyor.Antibakteriyel kumaştan üretilmiş.Yazın terli ve uzun yolda sürmeme rağmen şuana kadar koku ve kir yapmadı.4 aydır kullanıyorum.Henüz iç astarlarını yıkama gereği duymadım.Boyun koruması ve çene...
  3. portoriko

Vexo King Eldiven İnceleme

Vexo King Kışlık Eldiven Eldivenin malzeme kalitesi iyi.Parmak kısımlarında yarı sert korumaları mevcut.Yumruk kemiği koruması iyi.Sağlam duruyor.Avuç içi ve baş parmakla işaret parmağı arasında bulunan kaydırmaz kaplama elciği çok iyi kavramayı sağlıyor.Özellikle baş ve işaret parmağı arasında...
  4. portoriko

Venom Tourex Mont İnceleme

Venom Tourex Mont İncelemesi Bu montun kısa ve öz bir incelemesini yapmak istedim.Çünkü bende mont araştırması yaparken bulduğum modeller hakkında pek bir inceleme bulamadım.Umarım yardımcı olur... Öncelikle montun kumaşı, fermuarları kaliteli.Omuz, dirsek ve ön kol altı korumaları var.Dirsek...

Yeni mesajlar