Ponçik Cabbar kullanıcısının son içeriği

1. Ponçik Cabbar

300Bin TL 2.EL Yada Sıfır 600 Bin Tl ye kadar Vade Farksız Motor Önerisi

Herkese çok teşekkür ederim. Sıfır almıyacağım. 2.El nakit alım için para biriktiriyorum. Araştırmalarıma göre çıkardıklarım ; Sıfır 500lük Hondaları yatırımlık olarak bu fiyatlarda kesinlikle tavsiye etmiyorum.NX500 hiç tutmadı, Hornet 500ve CBR 500R NX500 e göre biraz daha iyi gibi ama bu...
  2. Ponçik Cabbar

Çok doğru diyorsun hocam aynı görüşteyiz aynı zevklerimiz var gibi durumum çok olmasa bile sanırım para biriktirip Tiger Sport 660 alıcağım teşekkür ederim yorumun için.
  3. Ponçik Cabbar

Hocam 600binlerde sıfır vade farksız taksitli motor bakıyorum ki Triple RS sıfırı 750 civarında kaldıki o kadar deneyimim yok bana kapak olur. Yeterinde bilgi topladım sayenizde çok teşekkür ederim Tiger Sport 660 veya V-Strom - Trident 660 kampanyasını yakalarsam ilk sırada yada biriktirip...
  4. Ponçik Cabbar

Hocam çok kızgın bakıyor ben bunu hakim olamam ama o belki bana olur :D , şaka bir yana gerçekten korktum. :D Teşekkür ederim. V Stromlar gerçekten çok tatlı honda tarzı uygun bir kampanyasını yakalarsam sanırım V strom alıcam
  5. Ponçik Cabbar

Gerçekten çok tatlı bir motor, sadece sahibinden de ilanlarda sıfırını göremedim ve fiyat listesinde gözükmüyor aramaları için bilgi gönderdim teşekkür ederim <3 . İletişime geçtim vade farksız taksit yaparlarmı bilmiyorum ama olursa motor çok güzel <3 Değerli yorumun için çok teşekkür ederim...
  6. Ponçik Cabbar

Merhaba, konu başlığında belirttiğim gibi ; 300 Bin liraya kaliteli , 2.el piyasası güçlü olan yada Sıfır 600 bin tl ye kadar vade farksız taksit imkanı olan sorunsuz motorlar için tavsiyelerinizi bekliyorum. CC : En az 350 Yıl : En az 2021 Düşünüyorum "ama" motoru 3-4 Sene sonra satmak...

Yeni mesajlar