300Bin TL 2.EL Yada Sıfır 600 Bin Tl ye kadar Vade Farksız Motor Önerisi

Hocam o kadar para vereceksen ve gerçekten yeterli deneyimin varsa Street Triple RS bak derim. Başka bindiğin veya bineceğin herhangi bir motordan çok farklı bir his.
Hocam 600binlerde sıfır vade farksız taksitli motor bakıyorum ki Triple RS sıfırı 750 civarında kaldıki o kadar deneyimim yok bana kapak olur.
Yeterinde bilgi topladım sayenizde çok teşekkür ederim
Tiger Sport 660 veya V-Strom - Trident 660 kampanyasını yakalarsam ilk sırada yada biriktirip 2.elini alıcam.
NX500 çok istiyordum aslında ama çok yavaş gözüküyor videolarda emin olamadım. + Çok zam almış
Hiçbirşey bulamassam CBR500R alması en mantıklı motor gibi gözüküyor şuan bütcemde. Sıfırı 250 Nakit 280 Vade farksız taksit kampanyası ile birlikte.

Hocam 600binlerde sıfır vade farksız taksitli motor bakıyorum ki Triple RS sıfırı 750 civarında kaldıki o kadar deneyimim yok bana kapak olur.
Yeterinde bilgi topladım sayenizde çok teşekkür ederim
Tiger Sport 660 veya V-Strom - Trident 660 kampanyasını yakalarsam ilk sırada yada biriktirip 2.elini alıcam.
NX500 çok istiyordum aslında ama çok yavaş gözüküyor videolarda emin olamadım. + Çok zam almış
Hiçbirşey bulamassam CBR500R alması en mantıklı motor gibi gözüküyor şuan bütcemde. Sıfırı 250 Nakit 280 Vade farksız taksit kampanyası ile birlikte.
+Tiger sport660 çok yakışıkı. keşke bayii gidip pazarlık etseydim diyorum.
+bütce yüzünden 2. el baktım. Satıcılara ve motorlara güvenemedim, vazgeçtim.
+Honda bayiine gittim. pazarlık ettim. ön ödemeyi bıraktım çıktım. cb500 hornet
+10 yıl motosiklete ara veren biri olarak sakin, bütçemi yormicak, güvenebileceğim keseme uygun bir motorda karar kıldım. CBR500R güzel bir motor pişman olacağını sanmıyorum.

+Tiger sport660 çok yakışıkı. keşke bayii gidip pazarlık etseydim diyorum.
+bütce yüzünden 2. el baktım. Satıcılara ve motorlara güvenemedim, vazgeçtim.
+Honda bayiine gittim. pazarlık ettim. ön ödemeyi bıraktım çıktım. cb500 hornet
+10 yıl motosiklete ara veren biri olarak sakin, bütçemi yormicak, güvenebileceğim keseme uygun bir motorda karar kıldım. CBR500R güzel bir motor pişman olacağını sanmıyorum.

Çok doğru diyorsun hocam aynı görüşteyiz aynı zevklerimiz var gibi durumum çok olmasa bile sanırım para biriktirip Tiger Sport 660 alıcağım teşekkür ederim yorumun için.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hocam çok kızgın bakıyor ben bunu hakim olamam ama o belki bana olur :D , şaka bir yana gerçekten korktum. :D

Teşekkür ederim.

V Stromlar gerçekten çok tatlı honda tarzı uygun bir kampanyasını yakalarsam sanırım V strom alıcam
vstrom 650'lerin artık sıfırı olmayabilir, suzuki çakallık yapıp V motor olmayan vstrom 800 çıkardı, sıralı iki silindir motora vstrom demesine çakallık diyorum, tabi test edip denemedim belki süperdir çok güzeldir.
Vstrom gibi motorların temiz ikinci eli de alınır. Ben geçen sene sıfır çinli/hintli alacağıma 9 yaşında vstrom 650 aldım, bu yıl 10. yaşgününü ağır bakımlarını yaptırarak kutladım. aldığımda 31bin km'deydi, bu motor için daha rodajı yeni bitmiş sayılır. Niyetim yıllarca kullanım en az 100bin km olduğunu görmek. Hem bizim tayfa ile köfte turlarında keyifle gezdim hem eşimi artçı olarak alıp kamp malzemelerini de yükleyip Yunanistana geçip gezdik, bir gün içinde 450km yol yaptık, artçı konforu da çok iyiymiş, yoruldum ama bu sıcakta bu botları bu ağır montu giymekten, kafamdaki kasktan yoruldum dedi sadece. Yani peşin para varsa sıfıra gerek yok temiz ikinci eli de alınır hem aksesuarları da bedavaya gelir, sıfır alıp benim motordaki kadar aksesuar doldurmak da en az 100bin'i bulurdu. vstrom gibi motorları kullanan tayfa apaçi tayfa değil, çoğu düzgün kullanılmış oluyor.

Yukarıda arkadaş yazmış, yunanistan'da bol bol vstrom gördüm, hepsi de benim 2015 modelin de daha eski kasası olan modellerdi ve bakımlı halleriyle bol bol vardı. Gördüğüm en yeni model vstromlar Cyan'ın 2022 modelinin kasasından olan vstromlardı onlar da polis motoruydu, şehir içinde yaya gezerken polis karakolu olan bir sokağa girdim parketmiş 20-25 tane vstrom birden gördüm, adamlar itibardan tasarruf yapmışlar vstrom almışlar polislere.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

V-Strom diye boşuna demiyoruz. :)

Şakası bir yana Tdm 900 hoşuma giden model Ama ülkemizde ölü doğmuş.
Yunanistana her geçtiğimde görüyorum, çok güzel makinalar. eskiden motosikletlerin tipi daha güzelmiş dedirtiyor. Hele Pazar günü bir tanesi yanıumdan geçti, sesi de çok güzeldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok doğru diyorsun hocam aynı görüşteyiz aynı zevklerimiz var gibi durumum çok olmasa bile sanırım para biriktirip Tiger Sport 660 alıcağım teşekkür ederim yorumun için.
Siz cbr500r ya da tiger sport'u beğendiyseniz vstrom size gelmez, daha sakin motor vstrom, uzun yollar yapayım konforlu olsun yormasın varsın uçup kaçmasın tarzı biraz orta yaşlı işi motor vstrom. Mesela kardeşim vstrom için gitmiyo diyordu ama onda tracer 9 var, 120 beygir motordan sonra 70beygir vstrom tabi gitmiyor dedirtir.

Herkese çok teşekkür ederim.
Sıfır almıyacağım.
2.El nakit alım için para biriktiriyorum.
Araştırmalarıma göre çıkardıklarım ;

Sıfır 500lük Hondaları yatırımlık olarak bu fiyatlarda kesinlikle tavsiye etmiyorum.NX500 hiç tutmadı, Hornet 500ve CBR 500R NX500 e göre biraz daha iyi gibi ama bu fiyatlar bu motorlara çok.

Son olarak araştırdığım almayı düşündüğüm motorlar sırası ile

V Strom 650 / Triump Tiger Sport 660 /NC 750 / Ktm Adv 390 / Versys 650

Benim gibi bu şekilde motor bakan arkadaşlara tavsiyem yukarıdaki motorlardan ;
V Strom 650 - NC 750 ile ilgili forumda bir çok konu var 2 motor arasında kalan arkadaşların detaylı inceleme yapmasını istiyorum yanlış tercih üzebilir !

Triump Tiger Sport 660 2.eli bana diğer motorlara göre daha uygun gözüktü asıl önemli kısmı biraz daha hırçınsanız Espresso abimin dediği gibi uzun yol pek yapmıcaksınız V Strom ve NC ye göre tercih edilebilir.

Tiger Sport ve V Strom arasında bir motor arıyorsanızda Versys 650 ye yönelebilirsiniz.

Son olarak 2.eli uygun olan Ktm Adv 390. Birazcıkdaha dağ bayır kamp sevenlere hitap edebilir çok güzel motor olduğunu öğrendim araştırmanızı tavsiye ederim.

Bu motorlar arasındaki fiyatlar şuan Adv 390 ı saymassak 2.El 400-450 Bin lira arası civarındadır. (Düşük Kmlerde 2021 Model üstü olanlar.)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
tiger 660 en yakışıklı değil ama en çirkin olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar