poine34 kullanıcısının son içeriği

1. P

beylikdüzünde crf 250l

beylikdüzü büyükçekmece taraflarında crf 250l kullanan ardaşlar varmı ?
  2. P

enduro motosiklete geçiş

şuan kulandığım motosiklet ninja 250sl konforundan çok menlun kalmadığım için ve tarz değişikliği için crf 250l düşünüyorum ss tarzı motordan sonra kulanma zevki nasıl olur iyi bi seçimi pişman olurmuyum kafamı çok kurcalıyo ss tarzı motorlardan enduro ya geçeen ardakaşlar yardım ederseniniz...
  3. P

replika egsoz hakında

replika akropavic egsoz kulanan varmı 250sl için düşünüyorum yardımcı olabilirmsiniz ?=
  4. P

250sl Replika egsoz

herkeze merhaba ninja 250sl alalı 1 hafta oldu herşeyinden menlunum fakat egsoz sesiz geldi farkedilmek zor oluyor trafikde istanbul trafiği malum.. internete Replika akropovic egsozların uygun fiyatan satıldına denk geldim kulanan arkaşlar varmı nasıl iyimidir bütcem fazla yok orjinelini alıcak...
  5. P

Çalıntı cbr 125r 2012

Arkdaşlar öncelikle allah kimsenin başına vermesin motoru alalı 4 ay olmuştu.. Barış mahlesi ali çebi cad BEYLİKDÜZÜNDE gece 03.00 saatlerinde açık otoparkdan zinciri gidounu kırarak çalmışlar tahmini 4-5 kişilerdi . motosikletim honda cbr 125r üstünde Smoke head marka egsoz sarı renkte manet...
  6. P

Orjinal parçamı yan sanayimi ?

motosikletimin hava filtresini değiştirmek istiyorum honda cbr 125r 2012 markası sizce hondanının servisindemi değiştirmeliyim yoksa yan sanayi diğer markalar dahamı kaliteli olur orjinelinden daha iyi bişey taktırabiliriyim sizce nasıl yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim ?:silent:
  7. P

Beylikdüzünden motorcu arkadaşlar

varsa tek kulanmakdan sıkılan beylikdüzü yakınlardaki arkadaşlarda olabilir. gelin tanışalım migrosun arka tarafındayım takılmak isteyen olursa mesaj atabilir
  8. P

beylikdüzünde olan arkadaşlar

Herkeze merhaba beylikdüzündeyim fazla motosiklet kulanan arkdaşım yok tek kulanmakdan sıkılan arkadaşlar varsa beylikdüzünde sohbet muhabet dolaşmak için burdan tanışıp iletişime geçebiliriz :santa::santa:

Yeni mesajlar