plegus kullanıcısının son içeriği

1. plegus

Zeytinli Rock Festivali bahanesiyle motosiklet gezisi

Arkadaşlar merhaba, Geçtiğimiz hafta bir kısmınız biliyordur, Edremitte Zeytinli Rock Festivali vardı. Ben de motoruma atlayıp Tekirdağ-Çanakkale üzerinden Edremite gittim, orada arkadaşımla buluştum ve bir yandan festival bir yandan da yakın yerleri motosikletle gezerek güzel bir tatil...
  2. plegus

4RIDERS ARMOR (satılık)

Arkadaşlar merhaba, linkteki: http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-armor-komple-ust-govde-koruma-pmu1732 korumayı başka bir tane aldığım için satıyorum. Satıyorum derken bedava vermek evlat acısı gibi koyacağı için uygun fiyata vereceğim. 3-5 kere kullandım, sapasağlam. 150 TL düşünüyorum...
  3. plegus

Samsung, yol güvenliği için tırlara ekran entegre ediyor

Trafikte en nefret ettiğim durumlardan birine fantastik bir çözüm. Yaygınlaşabilirse ne ala, hatta minibüs ve otobüsler için de aynı şey geçerli. Ne kadar ütopik dursa da, umutlandırıcı. Haberin Linki...
  4. plegus

KTM Duke 200 / Ankara

Arkadaşlar merhaba, Motosikletimi satıyorum, linkten görebilirsiniz. İlana ek olarak motosikletimin üzerinde 1000km'de Diablo Rosso 2 lastikler ve DID zincir olduğunu eklemek istiyorum. Link: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-2012-ktm-duke-200-201048220/detay
  5. plegus

Araziye girdikten sonra sonrası bakım ve temizlik

Arkadaşlar merhaba, Haftasonu gezimizde arkadaşla biraz araziye girdik toza toprağa, hemen arkasından zincirden gıcırdama sesi gelmeye başladı. Özellikle düşük hızlarda gaz açarken duyuyorum. Araziye her girdikten sonra zinciri temizleyip tekrar yağlamak gerekiyor galiba(?). Bu konudaki...
  6. plegus

Yeni motorumla ilgili gözüme çarpan problem(?)ler hakkında sorularım var.

Arkadaşlar merhaba, Aynı konuyu KTM sayfasında da açtım ama daha sonra daha genel bilgiler de faydalı olur diye düşündüm. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum motoru, bu bir haftada motorla ilgili dikkatimi çeken birkaç şey var. 1.Çok dik yokuşta frenlediğimde muhtemelen ön diskin oradan 1...
  7. plegus

Köprüden geçerken dikkat edilmesi gerekenler.

Arkadaşlar merhaba. Birkaç gün önce tanışmıştık. Motosikletimi teslim aldıktan sonra 2 akşamdır çıkıp mahallede turluyorum. Nasıl oldu bilmiyorum ama hiç farkına varmadan 4er saat dolanmışım. Harika bir keyif. Ancak bugün ciddi tavsiyeye ihtiyacım var. İlk kez otoyola çıkacağım ve köprüden...
  8. plegus

Merhabalar ve Teşekkürler.

Öncelikle merhaba, yaklaşık 4-5 aydır hergün defalarca güncelleyerek forumu takip ediyorum. Uzun zamandır motosiklet hayalim vardı ancak herkeste olduğu gibi benim de ailem sıcak bakmadı. Ben de mızmızlanmadan zamanımı bekledim. Şu anda 24 yaşındayım ve çalışıyorum. Yarın da ilk motosikletimi...

Yeni mesajlar