4RIDERS ARMOR (satılık)

Arkadaşlar merhaba, linkteki: http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-armor-komple-ust-govde-koruma-pmu1732 korumayı başka bir tane aldığım için satıyorum. Satıyorum derken bedava vermek evlat acısı gibi koyacağı için uygun fiyata vereceğim. 3-5 kere kullandım, sapasağlam. 150 TL düşünüyorum ama hiç korumam yok çok ihtiyacım var diyen olursa 100TLye de verebilirim.

Ama bu konuda lütfen dürüst olun, gerçekten ihtiyacı olan birine verebileyim.

Abi eski üyesin ,sen bari satış alanına açaydın.

Ayrıyetten beden bildisi de vereymişsin iyi olurmus

Taşıyabiliyor muyuz? Başka hiçbir sayfaya girmiyorum direk burayı kısayola kaydettim :D Ayrıca bedene göre aldığımı hatırlamıyorum, her tarafında ayarlı kayış var, eve gidince bakıp eklerim bilgiyi.

Son düzenleme:

Bence böyle satış amacından çok forum üyelerine yardım niteliği taşıyan satışlar bu bölümden yapılabilir, en azından daha çok gören oluyor. Ben motorumu satarken forum üyelerine daha hesaplı satıcam dedim satış bölümüne ilan açtım kimse mesaj atmadı, motosiklet sahibinden.com üzerinden satışa konulur konulmaz gitti aynı gün içinde, forumdan daha sonra o kadar özel mesaj aldım ki neden burada konu açmadın görsek alırdık o fiyata vs. vs. diye. O gün anladım ki satış bölümüne kisme girmiyor. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar