piyanist_irf kullanıcısının son içeriği

1. piyanist_irf

XL 185 HONDA RESTARASYON BÖLÜM 2

İYİ SEYİRLER .... https://www.youtube.com/watch?v=c3sENAFI3_g&feature=youtu.be
  2. piyanist_irf

HONDA XL 185 FULL RESTORASYON İYİ SEYİRLER.

Merhaba dostlar uzunca bir dönemdir aranızda yoktum eskilerden kimler var kimler yok bilemiyorum ancak her zamanki gibi yine motosiklet ile alakalı elbette vir videom var ,hatta 2 cisi yolda yine honda yine xl 185 ,bu modelleri seviyorum çünkü hem boy itibari ile güncel...
  3. piyanist_irf

HONDA XL 185 FULL RESTORASYON İYİ SEYİRLER.

Merhaba dostlar uzunca bir dönemdir aranızda yoktum eskilerden kimler var klimler yok bilemiyorum ancak her zamanki gibi yine motosiklet ile alakalı elbette vir videom var ,hatta 2 cisi yolda yine honda yine xl 185 ,bu modelleri seviyorum çünkü hem boy itibari ile güncel...
  4. piyanist_irf

İRF den EVRİMLEŞMİŞ BMW-ADV GS 100 cc cup

Merhaba arkadaşlar........ konu tamamen mizahi amaçlı olup tartışmaya açıktır , sizlerde biliyorsunuz ki enduro tarzında son nokta olarak bilinen BMW markasının GS adventure R 1200 modeli oldukça revaçtadır . Ancak satış fiyatlarıda 34-35 bin eurolar civarındadır , hal böyle...
  5. piyanist_irf

uzun yolculuklarda yanımıza almamız gereken ekipmanlar

merhaba arkadaşlar ,öncelikle sıkılmadan bu yazıyı okumanız şiddetle tavsiye olunur .. motosiklet sürücüleri olarak bizler ,motosikletle seyehat etmeyi ,bazen uzun metrajlı bazende günlük gezi ve aktivitelerden vazgeçemiyoruz, bu durum gün gibi ortada ,bunun yazı yada kışı yok !!!elbette...
  6. piyanist_irf

sıradışı predator kaskları

tüm motosiklet net, ailesine saygı ve selamlarımı sunuyorum , umarım hepiniz iyisinizdir arkadaşlar , uzun zamandır motosiklet aksesuar üretim işine başladğımdan beridir oldukça yoğunluk yaşamaktayım ve istememe rağmen buraya zaman ayıramaz oldum , konumuzun asıl amacı...
  7. piyanist_irf

1.Motosiklet.net İftar Yemeği Resim Paylaşımı,Duygu ve Düşünceler

güzel bir akşamdı tüm katılımcı dostlarımıza ve ortamı organize eden lukas , erdem , uğur ak , kardeşlerimize teşekkür ederim , işten güçten kafayı kaldıracak bir vesile oldu benim için harikada oldu , listede adım yoktu , çünki ramazan dolayısı ile iftardan sonra...
  8. piyanist_irf

kawasaki z 750 koruma demiri çalşması

tüm motosiklet.net ailesne saygı sevgi ve selalarımı sunuyorum,umarım hepiniz iyisinzdir akadaşlar. bu aralar yoğunluğumdan dolayı buraya giremez oldum , nefes aldığımı sizlere iletmek istedim :) kawasaki z 750 için seri anlamda üretimini yaptığım koruma demiri üretim ve ar-ge...
  9. piyanist_irf

kawasakı er 5 koruuma demiri montaj anlatımı

tüm motosiklet ailesi gönül dostlarına selam ediyorum , inşallah iyisinizdir arkadaşlar :) aslında açtığım her başlıkta uzunca detaylı ve bildiklerimide aktarmaya çalışssamda bu seferki başlığım kısa olmak duurumunda , malesef çünki zamanım gerçekten yok ...
  10. piyanist_irf

irfmotor sizlerin sayesinde doğdu...

Her zaman olduğu gibi yine siz sevgili motosiklet.net üyelerine saygı sevgi ve selamlarımla sizleri karşılamak istiyorum , umuyorum hepiniz iyisinizdir arkadaşlar :) yaklaşık 3 yıllık motosiklet.net üyeliğim süresince buradan çok şey öğrendim , ve bir çok arkadaş edinip...
  11. piyanist_irf

birazda muzurluk yapalım :)

Tüm gönül dostlarına sevgi ve selamlarımı sunuyorum , inşallah hepiniz iyisinizdir arkadaşlar :) uzun süredir işlerimin yoğunluğundan dolayı pek paylaşımda bulunamıyordum ,başlığın adına muzurluk dedim , lakin muzurlukmu yoksa hayırlımı buna hepbirlikte tartışarak...
  12. piyanist_irf

SYM WOLF koruma ve çanta demiri hikayesi

Tüm gönül dostlarına saygı ve selamlarımı sunuyorum umuyorum hepiniz iyisiniz arkadaşlar. :) biraz uzun soluklu yazdım umarım sabırla okursunuz :) farkındaysanız uzun zamandır sesim soluğum çıkmıyordu , çıkmıyordu derken , aslında hep hobi çapında kafama göre...
  13. piyanist_irf

Elektirik arızası konusunda fikir lazım beyler,

tüm gönül dostlarına saygı ve selamlarımı sunuyorum , aslında böyle bir konu açmayı kendime yakıştıramadım lakin yoğunluğumdan dolayı arızayı tespit edemedim :) edemedim derken, yaptığım işlemleri söyleyeyim , motosiklet ataşlemeyi ilk önce kesti , sonra yine...
  14. piyanist_irf

27 temmuz cumartesi ,karamürsel iftar etkinliğine Davetlisiniz.

Tüm gönül dostlarına saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Umuyorum iyisinizdir arkadaşlar. Mübarek ramazan ayınızın öncelikle sizlere ,sevdiklerinize ve tüm islam alemine hayırlar getirmesini, temenni ederek konunun derinliklerine dalıyorum :) ilkini 13 ağustos 2011 cumartesi...
  15. piyanist_irf

motoseyyah (serdar)ağabeyimizin başı sağolsun

tüm motosiklet net camiası olarak bu gün itibari ile öğrenmiş olduğum, sitemiz üyelerinden sevdiğim ve saydığım, saygıdeğer (motoseyyah) serdar ağabeyimizin annesi hakkın rahmetine kavuşmuştur , motosiklet.net camiasında dostları olarak, validemize allahtan rahmet, serdar...

Yeni mesajlar