Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Scooterda koruma demiri yok aynaya takilir muhtemelen. Benimde oyle gazlama ile isim yok. Oyle yolda giderken çekiyorum. Begendim bölümleri alırım editlerim Instagram tiktok vs. Atıyorum. Hemde yolda giderken güvenlik amaçlı cekim yapsın. İki modelide alsam eğer güvenlik oncelikse gidona...
Bnde biraz araştırdım. Gece cekimleri iyi degil. X5 daha iyi ama cok pahali. Esprisi 360 derece cekmesi ama onada aparat lazim. Gorunmez stickler kırılıyormus vs.
Motosiklette sarj yeri var. Ben direk kablo ile baglarim surekli acik kalir diye dusundum. Eger gidona takilirsa tabi. Ama gidonda...
Evet beyazin oyle bir problemi var. Ama arada beyazlarda güzel duruyor 🙂 komple siyahta kendini göstermiyor. Biraz agresif durmasi lazim. Mesela revit eclipse 2 polar gibi duruyor.
Resimlerde temiz gibi görünüyor 2 3 defa giydim yaziyor ama yakindan gormek lazim. Karşıda kalıyor vakit bulursam gider bakarim.
https://shbd.io/s/mVSee5j9
1778948058
Durunca bütün montlar yakiyor sanirim. T-shirt bile giysen yakiyor ki mont olacak birde 🙂 ama kollari gunesten korur iyi yonden...
Motomax magazasina gittim. Urun garaj ürün olduğu için magazalarda fiziki olarak yokmuş intetnetten siparis vermek gerekiyormus olmazsa geri iade kargo ucreti alıcıya ait falan dediler.
Şimdi ikinci ele yoneldim. Revit vertex air ve revit gtr air var. Fiyatlari 5 ila 8 bin arasi temiz...
Ürün revite gore daha koruyucu duruyor. Ama tip pek iyi degil tabi gidip deneyip giymek lazim. D30 teknolojisi tam olarak nedir bilmiyorum ama herhalde revite gore daha ust seviye gibi duruyor.
Merhaba 10 bin tl civari yazlık mont ariyorum. Magazalardan bu fiyatlarin civarında iki model beğendim.
Revit eclipse 2
Rebelhorn vandal
Ikiside guzel revit seviye 1 korumalarla geliyor.
Rebelhorn vandal ise seviye 2 koruma ile geliyor.
Rahatlik olarak revit eclipse 2 cok hafif rebelhorn...
Havalar biraz daha ısınsın bakacam. Suanda araştırayım dedim. İnşallah full face kask problem yaratmaz. Bende almak zorunda kalmam. Ama elimdeki mont 4 mevsim mi 3 mevsim mi bilmiyorum. İnşallah icindeki astari cikartinca hava alir. Tekstil bir kumaşı var.
Niyetim 70 80 ile giderken seyir halinde acmak degil. Bir yere gireceksin kaski çıkartıyorsun.sigara iceyim desen yine çıkartıyorsun. Iki dakika hava alayim desen cikariyorsun. Tak cikar tak cikar kulagim yara oldu artik 🙂 en azindan sıkışık trafikte aralardan 15 20 km hizlarla giderken cene...