Arama sonuçlarınız

1. P

İnsta 360 x3'ü Nasıl Bilirsiniz 🙂

Scooterda koruma demiri yok aynaya takilir muhtemelen. Benimde oyle gazlama ile isim yok. Oyle yolda giderken çekiyorum. Begendim bölümleri alırım editlerim Instagram tiktok vs. Atıyorum. Hemde yolda giderken güvenlik amaçlı cekim yapsın. İki modelide alsam eğer güvenlik oncelikse gidona...
  2. P

Bnde biraz araştırdım. Gece cekimleri iyi degil. X5 daha iyi ama cok pahali. Esprisi 360 derece cekmesi ama onada aparat lazim. Gorunmez stickler kırılıyormus vs. Motosiklette sarj yeri var. Ben direk kablo ile baglarim surekli acik kalir diye dusundum. Eger gidona takilirsa tabi. Ama gidonda...
  3. P

Yazlık Mont Tavsiyesi

Evet beyazin oyle bir problemi var. Ama arada beyazlarda güzel duruyor 🙂 komple siyahta kendini göstermiyor. Biraz agresif durmasi lazim. Mesela revit eclipse 2 polar gibi duruyor.
  4. P

Merhaba rks ( zontes ) rz250s scootera bir kamera almak istiyorum. Şuanda s25 ultra telefonumu kask telefon tutucu aparatina bagliyorum. Birde düşerse bişey olmasin diye iple bagliyorum 🙂 telefon 80 bin tl 🙂 Elimde sirketin verdiği 15 bin tllik bim alışveriş karti var. Bimede insta 360 x3...
  5. P

Yazlık Mont Tavsiyesi

Resimlerde temiz gibi görünüyor 2 3 defa giydim yaziyor ama yakindan gormek lazim. Karşıda kalıyor vakit bulursam gider bakarim. https://shbd.io/s/mVSee5j9 1778948058 Durunca bütün montlar yakiyor sanirim. T-shirt bile giysen yakiyor ki mont olacak birde 🙂 ama kollari gunesten korur iyi yonden...
  6. P

Yazlık Mont Tavsiyesi

Motomax magazasina gittim. Urun garaj ürün olduğu için magazalarda fiziki olarak yokmuş intetnetten siparis vermek gerekiyormus olmazsa geri iade kargo ucreti alıcıya ait falan dediler. Şimdi ikinci ele yoneldim. Revit vertex air ve revit gtr air var. Fiyatlari 5 ila 8 bin arasi temiz...
  7. P

Yazlık Mont Tavsiyesi

Ürün revite gore daha koruyucu duruyor. Ama tip pek iyi degil tabi gidip deneyip giymek lazim. D30 teknolojisi tam olarak nedir bilmiyorum ama herhalde revite gore daha ust seviye gibi duruyor.
  8. P

Yazlık Mont Tavsiyesi

Hmm 2.el olarak bakayim temiz varsa alinabilir.simdi revit vertex air de buldum.
  9. P

Yazlık Mont Tavsiyesi

Merhaba 10 bin tl civari yazlık mont ariyorum. Magazalardan bu fiyatlarin civarında iki model beğendim. Revit eclipse 2 Rebelhorn vandal Ikiside guzel revit seviye 1 korumalarla geliyor. Rebelhorn vandal ise seviye 2 koruma ile geliyor. Rahatlik olarak revit eclipse 2 cok hafif rebelhorn...
  10. P

Çene Açılır Kask Tavsiyesi

Sirt ayri gogus ayri aliniyor biliyorum. Aman bosver denemek nasip olmasinda teknik olarak korumazsa bir anlami kalmiyor 🙂
  11. P

Koruma seviye 1 diyor koruyuculuk seviyesi nasil is gorurmu ? Sonradan seviye 2 ye cikarmaya gerek varmi ?
  12. P

Anladim. Forte gt prosev gibi turk markalarida var. Biraz daha uygun ama senin dedigin modelle ayni fiyatlar. Daha cok koruma veriyor galiba
  13. P

Mont olarak ne aldin ? Memnun musun ?
  14. P

Havalar biraz daha ısınsın bakacam. Suanda araştırayım dedim. İnşallah full face kask problem yaratmaz. Bende almak zorunda kalmam. Ama elimdeki mont 4 mevsim mi 3 mevsim mi bilmiyorum. İnşallah icindeki astari cikartinca hava alir. Tekstil bir kumaşı var.
  15. P

Niyetim 70 80 ile giderken seyir halinde acmak degil. Bir yere gireceksin kaski çıkartıyorsun.sigara iceyim desen yine çıkartıyorsun. Iki dakika hava alayim desen cikariyorsun. Tak cikar tak cikar kulagim yara oldu artik 🙂 en azindan sıkışık trafikte aralardan 15 20 km hizlarla giderken cene...
  16. P

Merhaba şuanda scorpion exo 520 evo air full face kask kullaniyorum. Bu kaski kasim ayinda almıştım. Tabi o zaman havalar soguktu pek anlayamadım ama bugün istanbulda hava biraz sıcaktı ki daha yaz gelmedi. Kaskın içinde havasiz kaldim. Dedim yazin ben ne yapacam bununla o yüzden 2. Kask olarak...
  17. P

Scooterdan Racing Motosiklete Geçmek

Ben onu sordum hocaya oyle bisey yok dedi. 🙂
  18. P

Yok cok dikkat ediyordum. Mt7 den oyle korkuttular ki motorun uzerine otursan hicbisey yapmasan kafa dikecek gibi anlatiyorlardi 🙂
  19. P

Cok pahali onunda icinde virajlarda dengesiz diyorlar 1776783855 Rks zaten motor uretmiyor diye biliyorum. Çinden baska markalarin motorlarinin uzerine etiket basiyor. Distribütörluk yapiyor diye biliyorum. Qj motor ilk Çin motoru diye duydum. Çinin premium markalarindan biri ama iste rks...
  20. P

Sansa bala aldim. Kalkarken mt7 nin torku yuksek oldugu icin debriyaj ile kalkıyordum hep ve ic parkurda hep 1. Vitesle gittim. Dis parkudada ayni sekilde hep 1. Vitesle gittim. Zaten mt 7 1. Vitesle 60 70 yapiyor. Sinavda 30 km uzerine cikartmiyorlar. Onun icin vites degistirmedim hic 😀 ama...

Yeni mesajlar