Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar forumda uzun süre kymco agılıty cıty üzerinde araştırmalar yapmıştım ama en sonunda sym hd 200 de karar kıldım ve dün motorumu 2 el olarak aldım motorum 2800 km şunu size net olarak söyleyebilirimki sym bininceye kadar negatif düşüncelerim vardı ama bu motorun kalitesi gerçekten...
mrblar arkadaşlar yamahanın önümüzdeki günlerde türkiyede satışa sunulacak olan scoteri yamaha zuma 125 hakkında bilgi sahibi olan var ise bilgilendirirseniz sevinirim fiyatı yurt dışında 3000$ civarında olduğu söyleniyorr net bilginizi paylaşmanızı bekliyorum
slm arkadaşlar agılıtıy cıtıy koltuğu hakkında şikayetler alıyorum detaylı bilgisi olan var ise bilgilendirirsenin sevinirim herkese şimdiden teşekkürler..
mrb herkese tavsiye edebileceğinix scooter modellerini 100-200 cc arasındaki leri belirtirseniz sevinirim birde bildiğiniz yeni çıkıcak modeller hakkında bilginizi var ise paylaşırsanız çok seviniri herkese çok teşşekkür ederim :)şimdiden
selam arkadaşlar yeni katılıyorum aranıza yeni bir scoter almak istiyorumm ilk etapta fuar sonrası bildiğiniz yeni modeller varmı birde honda ps 150i hakkında bilgi özellikle motoru hakkında