piton1 kullanıcısının son içeriği

1. P

2010 model scooterler

arkadaşlar 2010 model çıkacak scooterler resimleri iile birlikte tanıtacak olacak olan arakadaşlara şimdiden tşk ederim
  2. P

sym hd 200

arkadaşlar forumda uzun süre kymco agılıty cıty üzerinde araştırmalar yapmıştım ama en sonunda sym hd 200 de karar kıldım ve dün motorumu 2 el olarak aldım motorum 2800 km şunu size net olarak söyleyebilirimki sym bininceye kadar negatif düşüncelerim vardı ama bu motorun kalitesi gerçekten...
  3. P

kymco agılıty cıty 125

mrb arkadaş agılıty cıty hakkında şikayet yada olumsuzları bilen var ise görüşlerini bildirmenizi istiyorum şimdiden herkese teşekkür ederim
  4. P

sym cıtycom 125

mrb arkadaşlar sym yeni bir scooter çıkarmış cıtycom 125 diye bir model bilgisi olan varmı teknik ve fiyatı konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim
  5. P

yamaha zuma 125

mrblar arkadaşlar yamahanın önümüzdeki günlerde türkiyede satışa sunulacak olan scoteri yamaha zuma 125 hakkında bilgi sahibi olan var ise bilgilendirirseniz sevinirim fiyatı yurt dışında 3000$ civarında olduğu söyleniyorr net bilginizi paylaşmanızı bekliyorum
  6. P

agılıtıy cıty 125cc

arkadaşlar hiç aranızda agılıty cıty uzun yol test sürüşü yapan yok mu? eğer var ise bilgilendirirseniz sevinirim
  7. P

agılıtıy cıty

slm arkadaşlar agılıtıy cıtıy koltuğu hakkında şikayetler alıyorum detaylı bilgisi olan var ise bilgilendirirsenin sevinirim herkese şimdiden teşekkürler..
  8. P

dylan

arkadaşlar honda dylan satıcıları maillerinizi bekliyorum
  9. P

agılıtıy cıty 125

detaylı test sürüşü bilgileri istiyorum
  10. P

Kymco Agılıty 125

Arkadaşlar Mrb Kymco Agılıty 125 Test Sürüşü Hakkında Bilgileriniz Vee Varsa Test Sürüşü Hakkında Link Adresi Veririseniz çok Sevinirim
  11. P

scooter

mrb herkese tavsiye edebileceğinix scooter modellerini 100-200 cc arasındaki leri belirtirseniz sevinirim birde bildiğiniz yeni çıkıcak modeller hakkında bilginizi var ise paylaşırsanız çok seviniri herkese çok teşşekkür ederim :)şimdiden
  12. P

ps 150 i

selam arkadaşlar yeni katılıyorum aranıza yeni bir scoter almak istiyorumm ilk etapta fuar sonrası bildiğiniz yeni modeller varmı birde honda ps 150i hakkında bilgi özellikle motoru hakkında