ps 150 i

selam arkadaşlar yeni katılıyorum aranıza yeni bir scoter almak istiyorumm ilk etapta fuar sonrası bildiğiniz yeni modeller varmı birde honda ps 150i hakkında bilgi özellikle motoru hakkında

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
enjeksiyonlu 150cc su soğutmalı üstten tek egzantrikli 4 valf 15hp bir scooter 150cc nin kralıdır tavsiye edilir sonuna kadar :cat: (zaten o performansta kapalı bir motor hava ile soğumaz)

hocam burda p 150i hakkında bilgi almak istedim forum kirletmek değil bilgi almak amacımızz her bölümde konu açma sınırlaması olduğunu düşünmüyorum

hocam burda p 150i hakkında bilgi almak istedim forum kirletmek değil bilgi almak amacımızz her bölümde konu açma sınırlaması olduğunu düşünmüyorum

Eyvallah! Sınır yokta,araştırmak lazım değilmi? Yukarıda verdiğim linki biraz inceledinmi? Çünkü orada pratikte kullanan arkadaşlar paylaşımda bulunuyor.Ben şimdi buradan o modelle ilgili ayrıntılı bilgi yazsam,işkembeden sallıyor olmalıyım.Çünkü kullanıcısı değilim.En sağlıklı bilgide o başlıkta şu an mevcuttur.Ha! Kırdıysamda özür dilerim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eyvallah! Sınır yokta,araştırmak lazım değilmi? Yukarıda verdiğim linki biraz inceledinmi? Çünkü orada pratikte kullanan arkadaşlar paylaşımda bulunuyor.Ben şimdi buradan o modelle ilgili ayrıntılı bilgi yazsam,işkembeden sallıyor olmalıyım.Çünkü kullanıcısı değilim.En sağlıklı bilgide o başlıkta şu an mevcuttur.Ha! Kırdıysamda özür dilerim.

Bu adamı takmayın herşeye bir kılıf takar.Yaranılmaz böylesine.Bana da apaçık br forumda aynı tavrı sergiledi. Sana mı kalmış denetlemek git işineeee.

Bu adamı takmayın herşeye bir kılıf takar.Yaranılmaz böylesine.Bana da apaçık br forumda aynı tavrı sergiledi. Sana mı kalmış denetlemek git işineeee.

valla sanada bunu yaptıysa az bile yapmıs bence dua et baskasına denk gelmemissin oguz abi forumdaki en aklı basındaki adamlardan biridir baskası olsa hala bole konusamzdın dimi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar