piscespisces kullanıcısının son içeriği

1. P

Yeni 3 tekerlekli motosiklet REBAT su 58 mı ,Motolux 8100/fx44 veya Falcon 9000

Yazdan beri ne hala alamadım ama yeni model ve markalar çıktı. Hala kararsızım. Model güzel internet şikayet çok. Şikayet yok ama servis de yok. Servis var ama model hangisi.???????
  2. P

Hava soğutmalı Scooter'lar hakkinda

scooterlarda su soğutmalılar daha pahallı. ama eğer trafik yoğun ise su soğutmalılar ya da sıcaksa su soğutmalı diyorlar. siz ne düşünüyorsunuz?
  3. P

elektrikli 3/4 tekerlekli motosiklet kullanan var mı?

1753257684 Ama opsiyonel kabin sonradan mı takılıyor ya da isteğe bağlı öyle mi üretilmiş. Çünkü sonradan takılanlar da problem yaşanıyormuş.
  4. P

Hava Soğutmalı mı Su Soğutmalı mı?

konu da hala güncel ve hala net cevap yok :ROFLMAO:
  5. P

Hava Soğutmalı mı Su Soğutmalı mı?

yani çok sıcak Adana Antalya gibi yerlerde su soğutmalı mı tercih etmeliyiz? ya da küçük az trafiğin olduğu sıcak bir bölgedesin o zaman hava soğutmalı mı olmalı? bir de hangisinin tamiri ya da arızası daha kolay halledilir? teşekkür ederim. 1753208539 Sıcak havanın az trafiğin olduğu...
  6. P

1753195466 Motolux Fx22/disk/1200vatt /32 ah/ Takviyesiz/kabinli/su+silecek Musatti Marsilya/ disk/ 1600 vatt /20 ah/ Takviyeli/kabinli/silecekl Motolux FX44/kampana/1300 vatt /32 ah/ Takviyeli/OPSiyonel kabinli sileceksiZ takviyesiz olması mı? vatt? AH? çok teşekkür ederim...
  7. P

Musatti Motor Kullanıcıları

fb sadece bu modelleri kullananların açtığı sayfa gördüm bir bakın isterseniz
  8. P

Çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız ve cevapladığınız için. 1753089454 Yönlendiremeniz için teşekkür ederim 1753091655 sormak istediklerim var. Voltanın fren sistemi Kapmana ama benim baktıklarım disk. diskin daha sağlam olduğu söyleniyor ama onun da hangi kalitesi diye soruyorlar. aküler...
  9. P

Elektrikli Motosiklet İçin Lityum Batarya Nereden Bulurum..

Merhaba Volta motosiklet ilgili konunuzu okudum. Ben de 3 tekerlekli elektrikli motosiklet almak istiyorum, konu ile ilgili bilginiz var mı? Babanıza hangi model aldınız?
  10. P

küçük bir kasabada pazar, komşu kısa mesafeye kullanıcam. az bir yük.... küçücük araba 1 depo 2000 oldu. teşekkür ederim
  11. P

merhaba MOTOLUX/ STM / MUSATTI/ FAYTON birini almayı düşünüyorum, ama kararsız kaldım. Frenlerin Disk/disk olması. Akü. Menzil. Motor Güçlerinden. hangisini daha dikkate almalıyım. teşekkür ederim.

Yeni mesajlar