Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazdan beri ne hala alamadım ama yeni model ve markalar çıktı. Hala kararsızım. Model güzel internet şikayet çok. Şikayet yok ama servis de yok. Servis var ama model hangisi.???????
yani çok sıcak Adana Antalya gibi yerlerde su soğutmalı mı tercih etmeliyiz? ya da küçük az trafiğin olduğu sıcak bir bölgedesin o zaman hava soğutmalı mı olmalı? bir de hangisinin tamiri ya da arızası daha kolay halledilir? teşekkür ederim.
1753208539
Sıcak havanın az trafiğin olduğu...
Çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız ve cevapladığınız için.
1753089454
Yönlendiremeniz için teşekkür ederim
1753091655
sormak istediklerim var. Voltanın fren sistemi Kapmana ama benim baktıklarım disk. diskin daha sağlam olduğu söyleniyor ama onun da hangi kalitesi diye soruyorlar. aküler...
Merhaba Volta motosiklet ilgili konunuzu okudum. Ben de 3 tekerlekli elektrikli motosiklet almak istiyorum, konu ile ilgili bilginiz var mı? Babanıza hangi model aldınız?
merhaba MOTOLUX/ STM / MUSATTI/ FAYTON birini almayı düşünüyorum, ama kararsız kaldım. Frenlerin Disk/disk olması. Akü. Menzil. Motor Güçlerinden. hangisini daha dikkate almalıyım. teşekkür ederim.