pikatel34 kullanıcısının son içeriği

1. P

19 mayis 2026 trakya seferim

Uzun zaman oldu gezi yazısı paylaşmayali.artık forumların yerini YouTube vloglari alsa da bence gezi yazilarinin yeri de ayri 19 mayısta herkes gibi sile tarafina gitmektense hic gitmedigimiz kiyikoy tarafina doğru gidelim dedik Kadikoyden çıkıp,1. Kopru uzerinden istanbul havalimani yoluna...
  2. P

lbc horizon mu tucano panta fast mi?

arkadaslar ayakkabiyla giyip cikarabilecegim pratik öncelikle beni soguktan koruyacak pantolona ihtiyacim var.arastirdigimda bu iki modeli buldum ama yorumlar çok sınırlı. ikisini de deneyimleyip tavsiye verebilecek olanlar varsa hem beni hem daha sonra burayi okuyacak arkadaslari...
  3. P

temiz alpinestars roam2 bot

arkadaslar çok az kullandığım temiz orjinal bir bot.artik büyük motor kullanmadığım için satıyorum https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-tertemiz-alpinestars-roam2-waterproof-bot-cizme-791406575/detay
  4. P

Motor Tavsiyesi?

arkadaslar merhaba evet bu konulardan çok var ama her kiside etkenler,beklentiler farklı. bugun yamaha n max imi sattim aslinda motorumdan memnundum ama eşim artci olarak rahatsiz oluyordu n max in konforu malum. daha once buyuk motorlarım oldu tecrube yönünden sıkıntım yok fakat butcem kısıtlı...
  5. P

Alanyadan Istanbula rota tavsiyesi

arkadaslar merhaba esimle alanyada tatildeyim.istanbula dönüşte bir ya da iki gece konaklamali geze geze gitmek istiyoruz. nereleri tavsiye edersiniz?benim aklimda bir kac rota var konya ve ya salda gölü gibi sizlerinde tavsiyelerinizi bekliyorum.simdiden tesekkurler
  6. P

harley ustasi-kadikoy

arkadaslar hepinize merhaba.kadikoy bolgesinde işinin ehli harley ustası var midir.emanet bir iron 883 var bir kac ufak isini halletmem lazim.tavsiyelerinizi bekliyorum
  7. P

hem n max hem pcx kullananlar?

arkadaslar herkese selamlar.Bir garip nc750 im vardi,ekonomik sebeplerden satmak zorunda kaldim. Şu an n max im var. Motoru günlük kullanmiyorum arada carsiya pazara gitmek icin kullaniyorum fakat n max a bir saat binmemde bile sirtim belim her yerim agriyor.Bobrek taşım olsa zerresi kalmaz.Nc...
  8. P

yeni bir yol haritasi (nc den sonra)

arkadaslar hepinize kazasiz belasiz hayirli gunler.Iki tekere bu forumla basladim o yuzden sizden bir fikir almak isterim.Benim şu an bir n max ve bir de nc750x dct im var.Gel gör ki ikisini de pek kullanamiyorum.Onceden haftada bir gun de olsa bir yerlere giderdim ama evlilik arefesinde olduğum...
  9. P

İstanbul-Çanakkale (2 motor-2 gün-770 km)

Bir kac haftasonudur kuzenimle çıkmayı planladigimiz canakkale gezisini nihayet bu haftasonu gerceklestirdik.Hava durumu sebebiyle hep erteliyorduk.Hos bu haftasonu da yok oyle saganak olacak yok boyle sel goturecek diyorlardı ama abartilan kadar yagmur gormedik. 7 Ekim cumartesi günü 9.30 da...
  10. P

İstanbul-Kapadokya(2 gece-3 gün,1738 km)

Yaza veda ederken yine bir uzun yol yapayim dedim. Aslında yine kafamda ege tarafı vardi ama kismet olmadi.Gecen de ege diye çıkmıştım,karadenizde almistim soluğu. 3 günlük bir boş zaman ayarlayabildim kendime,ege tarafı yetmezdi 3 güne. Bende daha once hic gitmedigim bir yere,kapadokyaya...
  11. P

Yuksek cc den sonra dusuk cc ?

Arkadaslar şu an nc750x kullaniyorum.Motorumdan aslinda gayet memnunum ama artan benzin fiyatlari ve sinifi geregi yuksek servis ucretlerinden dolayi biraz tuzlu oluyor.Hemde o kadar parayı bir motosiklete de simdilik yatırmak biraz rahatsiz etmeye başladı.Pcx ya da n max alsam cok hayal...
  12. P

istanbuldan karadenize doğru tek başına (3 gün-2177 km)

evet şimdi sıra geldi benim yazmama hep ben mi okuyacağım bu gezi yazılarını :) bayramdan sonra bir rota yapmak epeydir aklımdaydı aslında kuzenimle iki motor ege ve akdenize inmeyi düşünüyorduk.fakat o da gelemeyince ben tek kaldim.tek başıma o taraflara gitmek biraz sıkıcı olacagını düşündüm...
  13. P

yatan motorun aküsü

arkadaslar 5.5 ay bir askerlik maceramiz oldu.geldigimde motorun kontağını çevirince acı gercekle yüzleştim 😀 takviye yapıyorum calisiyor fakat durdugu yerde bir sure sonra stop ediyor.motor daha 1 yıllık haliyle akü de.aküyü söküp sarj ettirsem duzelir mi? ya da takviyeyle calistirip bir sure...
  14. P

istanbul-eskişehir (nc750x-rc125)

kuzenimle uzun zamandır planladığımız eskişehir seyahatini ancak geçen haftasonu yapmaya fırsat bulduk.8 ekim cumartesi günü yollara düştük.hava durumunda marmara bölgesinde gün içinde yagmur bekleniyordu.fakat sabah hava pırıl pırıldı. rotamız...
  15. P

yazın da kullanabilecegim bot(cizme) tavsiyesi

hayirli bayramlar cumleten.uzun zamandır tek eksigim olan bot almayi planliyordum.dün de bir talihsizlik yaşayıp olduğum yerde motor devrilince ayağımın üst kısmı zedelendi.botun daha dogrusu cizmenin gerekliliğini anladim.arastirmalarim sonucu hem yerli hem kaliteli hem de daha ucuz olan yds...