photographist kullanıcısının son içeriği

1. P

Yaşamak görevdir yangın yerinde

2 Temmuz'a kadar siteyle fazla ilgilenemeyebilirm, ben birkaçgün erken de olsa yazayım, hatta ben yazmayayım Sunay AKIN 2000 yılında yazmış 2 Temmuz 1993'te olanları.... yedi yıl önce sivas'taki madımak oteli'nin önünde toplanan güruh, insanlık dışı gösterisini sürdürürken, otelin...
  2. P

Viya Kazım KOYUNCU.....

25 Haziran günü karadeniz müziğinin kaliteli isimlerinden Kazım KOYUNCU'yu kaybettik. :pale: :salut: 1972 hopa doğumlu istanbul üniversitesi sbf den terk. 1992de dinmeyen adlı bi grup kurmuş ali elverle birlikte 1996da sisler bulvarı albümü çıkıyor ve grup dağılıyor 1993 yılında...
  3. P

80lerde çocuk olmak ne demek

Başka bir siteden alıntı. siyah ilkokul önlğünü, beyaz yakayı ak$amdan ütüleyip hazırlamak demek. okula beslenme cantasıyla gitmek, tenefüslerde elvan gazoz icmek icin hemen kantine ko$mak demek. okulun ba$lamasına az bir süre kaldıgını radyoda duydugunu balinler reklamını duymanızla...
  4. P

İzmir - Urla'dan selamlar

Merhabalar ben İzmir - Urla'dan Oben... Sadece scooter ve moped kullanmış biriyim (3 - 5 km.lik kısa mesafeler). Artık kendime bir motor almaya karar verdim ve bu konuda bana en çok yardımcı olabilecekler sizler gibi deneyimli arkadaşlar. Sıkça başınız ağrıtacağım. Sevgiler, saygılar....

Yeni mesajlar