Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar benim cbr'ın lastikleri değişmesi gerekiyo bulunduğum yerde düzgün lastik satan yer yok(çin malı vs.) Michelin plot sporty lastikleri istiyorm. cep numara yada
internet adresinden ulaşabileceğim lastik satan birileri var mı Arka:100/80/17 ön:80/90/17
merhaba arkadaşlar honda cbr 125 başka bir motorsiklet anahtarıyla çalışıyor sizlerle paylaşmak istedim
videoda oynama yoktur %100 gerçek yaşanmış olay
videoyu izlerken sesi açın
http://www.youtube.com/watch?v=mAg0y-p8gY8
Merhaba arkadaşlar ben honda cbr 125R almak istiyorum ama bir türlü aradığım türden bir motorsiklet bulamadım tercihim siyah olması ve balıkesir çevresinden arıyorm malum kış günü motorsikletle balıkesire gelmek zorlucak.. Peşin almayı düşünüyorm ve ayrıca motoru hemen üzerime alıcam eğer...
Merhaba arkadaşlar sitenize henüz yeni üye oldum çok güzel paylaşımlar yapsınız başarılarınızın devamını dilerim.
Uzun zamandır motorsiklet merakım vardı ve en sonunda bi motor almaya karar verdim. Şuan kafamda bi motor var çelik yuan sizce nasıl bir motor acaba yorumlarınızı bekliyorum...