Arama sonuçlarınız

1. P

cbr 125 Lastik satışı

Merhaba arkadaşlar benim cbr'ın lastikleri değişmesi gerekiyo bulunduğum yerde düzgün lastik satan yer yok(çin malı vs.) Michelin plot sporty lastikleri istiyorm. cep numara yada internet adresinden ulaşabileceğim lastik satan birileri var mı Arka:100/80/17 ön:80/90/17
  2. P

honda cbr ın büyük ayıbı

merhaba arkadaşlar honda cbr 125 başka bir motorsiklet anahtarıyla çalışıyor sizlerle paylaşmak istedim videoda oynama yoktur %100 gerçek yaşanmış olay videoyu izlerken sesi açın http://www.youtube.com/watch?v=mAg0y-p8gY8
  3. P

cbr 125R alıcı

Merhaba arkadaşlar ben honda cbr 125R almak istiyorum ama bir türlü aradığım türden bir motorsiklet bulamadım tercihim siyah olması ve balıkesir çevresinden arıyorm malum kış günü motorsikletle balıkesire gelmek zorlucak.. Peşin almayı düşünüyorm ve ayrıca motoru hemen üzerime alıcam eğer...
  4. P

çelik yuan

Merhaba arkadaşlar sitenize henüz yeni üye oldum çok güzel paylaşımlar yapsınız başarılarınızın devamını dilerim. Uzun zamandır motorsiklet merakım vardı ve en sonunda bi motor almaya karar verdim. Şuan kafamda bi motor var çelik yuan sizce nasıl bir motor acaba yorumlarınızı bekliyorum...

Yeni mesajlar