peugeotcu103 kullanıcısının son içeriği

1. P

Ateşleme sorunu yardım eder misiniz?

Merhaba yine benimki hastalandı. Geçen gidiyordum yavaş yavaş kesinti yapmaya başladı. misal tümsekten geçiyorum arka lastik yere basınca ses gidiyor. sonra kendi kendine düzeliyor. ben ateşleme sorunu olduğunu düşünüyorum. Bir defa daha olmuştu o zaman usta sorun ateşlemede demişti yani...
  2. P

Mobiletler hakkında bilgi topiği

Herkese iyi forumlar. Şu efsane mobiletler/pejolar ve ramzeyler hakkında herkes bildiklerini ve tecrübelerini anlatabilir mi? Hem benim içim hemde başkaları için yardımcı olur. Benim aklımda deli sorular var ama soracak kişi bulamıyorum. Hemen bir adet soru sorayım, pejoların elektronik...
  3. P

Elektrikli bisiklet/motosikletler hakkında

Merhaba bugün fuarda bir tane elektrikli bisiklet (bence bisiklet ama scooter diye geçiyor) gördüm. Kuba'nın eco rider sport modeli çok hoşuma gitti çok ama çok tatlıydı. Hemde 2268 ₺ idi. Bu cihazlar için ruhsat veya benzeri bir belge çıkarılıyor mu? Ehliyet gerekli mi ? Trafikte kullanmak...
  4. P

Peugeot 103

Geçenlerde motor bozulmuştu. Dün tamirciden geldi adam ateşlemenin kablolarında temassızlık olduğunu söyledi. Motor çok güzel çalıştı bea yarım pedalla çalıştırdım ilk kez. Videosunu inşallah eve gidip bilgisayara oturunca atarım. Lütfen topiğimizi canlı tutalım, yazıktır ağlar sonra :D
  5. P

Aklımı delen o soru

Şu kurye scooter'ı olan Honda Fizy 100 cc , Spacy ise 110 cc işte bu aradaki 10 cc sürerken farkettiriyor mu? Farkettiriyorsa eğer ne kadar farkettiriyor?
  6. P

Peugeot 103 - 105 Mobilet hakkında

Merhaba benim bir peugeot 103'üm var. yeni aldım sayılır fakat çok şey bilmiyorum bana yardım eder misiniz ? başlıca sorularım sıfır şase bulur muyum ? komple restore etsem emeklerime değer mi ? aldığım elektronik manyeto kapağı olmadı ne ayarlayabilirim ? motorunu komple parçalasam elimde kalır...