Pessimistyle kullanıcısının son içeriği

1. Pessimistyle

Nasıl fikir ama?

Bu yeni çıkan Bajaj Pulsar200'ü çıktığı günden beri hep sevmişimdir. Çamurluğunu gördüğüm günden beri ulan acaba diyip duruyor idim. Ölçtüm demir kestirttim Recep ustayla monte ettik.. Nasıl fikir ama? Recep Usta ve ''-Şimdi .mk koymazmıyım ben o çamurluğun!!'' bakışı Cümleten YA BA DA...
  2. Pessimistyle

Boeing'le stopie çalışması

https://www.facebook.com/photo.php?v=273736129484317&set=vb.150988965092368&type=2&theater
  3. Pessimistyle

Büyük enduro ile ne kadar stunt olur?

91 model kawasaki kle500a1 (200kg) ile ne kadar stunt olur sorusuna şahsi sınırlarım. Belirtmem gerekirki görüldüğü gibi yeni ve yıpranmamış asfaltta, yumuşak hamurlu michelin lastiklerle ve muhakak suretle sırt koruma, kask ve eldivenlerimle, birkaç fotoğraf karesi için...
  4. Pessimistyle

Motorum sürekli buji istiyor??

herkese merhabalar. Her karbüratörde iri iri K&N hava filtresi ve bir tanede küçük açık hava filtresi + Remus egsoz var motorumda. Haliyle hava+yakıt karışımı çok zengin. Km başına standartından aşırı fazla bir sarfiyat yok ama sürekli buji yakıyor. Ne takayım bilemedim, iridyum 70-80 lira ve...
  5. Pessimistyle

Asya Motor ??

Selam Arkadaşlar, Ben Ankara'da Yaşıyorum, Ve AsyaT19a Modelini Almayı Düşünüyorum. Asyanın Sitesinde Yazan Ostimdeki Bayisine Gittim (Duran Motor) Orada Modeller Yok Servis Gibi Bir Yer Ama Aslen Yamaha'nın Bayisi, Ben Ankara'dan Bu Motoru Almış Arkadaşlar Varmı Nerden Almışlar Sormak İstedim...
  6. Pessimistyle

Kanuni Storm150 Almayı Düşünüyorum Acil Yardım..

Selam Arkadaşlar Ben Kanuni Storm150 Almak İstiyorum Ama Bu Sitede Bazı Arkadaşlar Çok Kötü Olduğunu İdda Ediyorlar Korkuyorum. Acil Cvp Gelirse Lütfen Çünkü Bu Aralar Alacağım... Ve A2 Ehliyetim Yok Kaskımı Takıp Kurallara Uyduğum Sürece Trafik Polisi Tarafından Sorun Olurmu?? (Ankara) Ankarada...

Yeni mesajlar