Kanuni Storm150 Almayı Düşünüyorum Acil Yardım..

Selam Arkadaşlar Ben Kanuni Storm150 Almak İstiyorum Ama Bu Sitede Bazı Arkadaşlar Çok Kötü Olduğunu İdda Ediyorlar Korkuyorum. Acil Cvp Gelirse Lütfen Çünkü Bu Aralar Alacağım... Ve A2 Ehliyetim Yok Kaskımı Takıp Kurallara Uyduğum Sürece Trafik Polisi Tarafından Sorun Olurmu?? (Ankara)
Ankarada Arkadaşlar Varsa Motosiklet Aksesuar Yeri Belirtirlerse Sevinirim (kask,Çantav.s) İçin.. Teşekkür Ederim...

Son düzenleme:
Saol İzzet Kardeş Yeniyim Bilmiyom Fasla Siteyi...

Saol İzzet Kardeş Yeniyim Bilmiyom Fasla Siteyi...

Kanuni Storm düşünürken Motorun 150 aldım, çok memnunum, tavsiye ederim. 16 " tekerlek boyutları olması denge ve bozuk yollar için çok faydalı. 2 kişi içinde yeterince büyük bir selesi var

eğer 0 alıcaksan sakın alma derim .
2.600+ plaka ruhsat yaklaşık 2.800 ytl ediyor.
bendede vardı aynısından 0 aldım ve pişmanım zaten geçenlerde çalındı...
o zamanalr bende çok heycanlıydım.araştırıp duruyodum. bi heves aldık.
ama şimdiki aklım olsa o motoru asla 0 km almazdım .aynı paraja git bi japon makine al sorunsuz bin.
yada sana bi tavsiyem daha onun yerine temiz 2.el bi kanuni deer al.
2-2.500 ytl arası güzel bi deer bulabilirsin.hiç diilse sıvı soğutmalı.
hee bu arada illaki alcam diosan benm yptığım gibi :) griden başka bi rengini alma:cat:
hadi şimdiden hayırlısı olsun .
msn: [email protected] sormak istediğin bişy varsa msnden görüşelim.

Saol muzib Kardeş Ama Verdiğim Paraya Değeceğini Düşünüyorum Çok Şık. Evet 0 Alacağım Başka Model Düşünmüyorum Aklımda Varda Mesela Mondial 150Zc Ama Buna Karar Verdım Alacam :) Mekaniğinin Motorunun Ne Sorunu Çıktı Seni Bukadar Üzdü Yazarmısın. Ve Çalındı Dedin Nasıl Çalındı Ve Nasıl Buldun Bağlı Filanmıydı Durduğu Yerdemi Ben Ankarada Tabiri Caizse Çinçinde Oturuyorum Sakat Valla Kapalı Garajda Kilitli Tutacağım Ama Korkuyorum Yinede. Bide Hırsız Kaskosu İle Bir Bilgi Varsa...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar