pea kullanıcısının son içeriği

1. P

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

O kıyafetle fotojenik olma ihtimali yok (n)
  2. P

Djı osmo action 4 alınır mı

5 saat durmadan sürüp, arada pil değiştirmekle uğraşacaksanız Adventure combo alın. Kenarda dursun mantığıyla boşuna almayın. Ben 3 Adventure combo almıştım. Yedek piller ve pil kutusunu hiç kullanmadım daha. Günde 1 saat yolum var, 4K çekim yapmadığım için 2 günde bir şarj ediyorum ve...
  3. P

Katlanmaz kısa plakalık ceza yiyor mu?

Şurdan buyrun: https://www.mevzuat.gov.tr/File/GeneratePdf?mevzuatNo=6434&mevzuatTur=KurumVeKurulusYonetmeligi&mevzuatTertip=5 Bu kurallara uyuyorsanız bir şey diyemezler. Ama "Ben anlamam gardaş" diyen birileri çıkabilir.
  4. P

400 bin TL'lik gözyaşı! Polise sarılıp böyle ağladı

Diğer 16 yaşındakiler böyle salak işler yapmamayı öğrenir böylece.
  5. P

400 bin TL'lik gözyaşı! Polise sarılıp böyle ağladı

Polis ceplerini kontrol etseymiş. O saç tıraşına güven olmaz.
  6. P

Bir Anda Yola Çıktı, Motorcuyu Polise Şikayet Etti!

"Sol tarafımdan sollama yapıyor" ne demek ya?
  7. P

Motosikletin yakıtını en çok hangi parça etkiler?

2.5 litre zaten normal tüketim değil mi? https://www.fuelly.com/car/honda/pcx125 (Soldan Units bölümünü L/100km yapın)
  8. P

Dünyanın 1 numaralı motosiklet aküsü Yuasa Türkiye’de..

Şimdilik kontak sorunlu, çoğu yerde boyası kalktı. Subaplara bakacak usta bulmak da zor. Hem zaman hem para harcayasım yok açıkçası :oops:
  9. P

Duruyor duruyor, 98 bine geldi. Bir ara değiştirecektim, sözde çip krizi ve karaborsa patladı. O bitti, bayilerin havası ve tok satıcılığı başladı. Bir ara Hornet için Honda'ya gitmiştim, satış görevlileri Amerika tatillerini anlatmaktan benimle ilgilenmemişlerdi. O bitti, sözde peşin...
  10. P

2016 CB500F'te gelen Furukawa super MF FTZ10S akülerin şahıdır benim için. 10 yıllık akü, 2-3 kere kontağı açık unutup bitirdim. 5 aylık yatış sonrası bile tek marşta çalıştırdı.
  11. P

Knmaster Lp200 lastik şişiricinin rezalet bir ürün olması

Bu sanırım Dunlop/bisiklet tipi siboplara uyuyor. Araba/motosiklet için Shrader tipi, geniş sinop lazım.
  12. P

Şöyle bir şey buldum: https://www.amazon.com.tr/18604-R-Lastik-%C5%9Ei%C5%9Firme-Tabancas%C4%B1-Hortumu/dp/B0F2J2CJD8/ Uzatma, hortum, mandal anahtar kelimeler :) Ben de zamanında çok aramıştım.
  13. P

Ben de 13" lastiğe normal başlığı takmak imkansız olunca sevgili hükümetimiz yurt dışı alışverişini öldürmeden önce bunlardan almıştım.
  14. P

Depolama birimlerindeki dost kazığı...

GB != GiB G, giga, metrik sistemde 10^9, yani milyar ön eki. Gi, gibi, ikili sistemde 2^30 ön eki. 240 GB = 223 GiB Şikayet için müracaat: Uluslararası Birimler Sistemi Birimi, Cimer
  15. P

Dainese dry balaclava alınır mı

Bende bunun Begere marka olanı var. Birebir aynı duruyor, malzeme farklıysa bilemem. 9 kıştır filan kullanıyorum, aşırı memnunum. Burundan aşağısı windstopper kumaş olduğu için hem sıcak tutuyor hem de rüzgar sesini kesiyor. Kar yağarken boyunluk olarak buff eklemiştim, hem de naked motorla :)...