Pe¥oTe kullanıcısının son içeriği

1. Pe¥oTe

Regal Raptor DADYW DD 250E-9

Merhaba, 2006 Model 8500 Km. de ilk sahibinden iletişim için : iş : 212 527 17 34 Gsm : 0 538 204 27 40 (Vodafone)
  2. Pe¥oTe

Regal Raptor Servis...

Motorum için servise ihtiyacım var İstanbul / Hasekide ikamet etmekteyim....
  3. Pe¥oTe

DADYW DD250E-9 Motorum Gasp Edildi...

Merhaba, Evet yanlış duymadınız durum bu merkezde yardım edebilecek arkadaşlar varsa detayları her türlü iletebilirim. Tüm birikimim ve hayat da sahip olduğum tek şey elimden alındı konu adli makamlara intikal etti ama malesef şehir bir süreliğine çalışmaya gittiğim Hatay/Antakya ve benim...
  4. Pe¥oTe

Bu Güzel Tesadüf İçin Teşekkür Ederim..

Siteyi ve katılımları oldukça beğendim tüm arkadaşları tebrik ederim.. Nacizane 12.000 kayıtlı üyemiz olan sitemizde size bir sayfada yer verdim.. **************************************
  5. Pe¥oTe

...Hangi Çin' li...

Herkese merhaba, Uzun zaman oldu yardımınıza ihtiyacım var bir motor olacak bu motorda cooper olacak ama hangisi kimse yoğurdum ekşi demek istemiyor. Biri çıksa ah abi ben aldım yandım bari sen alma diyebilir mi? Benim aklım Jinlun JL 250 -5 ELEGANCE de kaldı makina dedikoduya göre iyi bir...
  6. Pe¥oTe

.....Çin Malları Yardım.....

Merhaba Arkadaşlar, Sıkı bir yardıma ihtiyacım var bunu kabul edersiniz her halde malesef bende her insan gibi özellikle 2 tekerin üstünde olacaksam iyi bir makinaya emanet etmek isterim kendimi... Sizlerden ricam ben 42 yaşındayım yaklaşık 17 yaşından beri motora binerim :) bak hala...

Yeni mesajlar