pckopat001 kullanıcısının son içeriği

1. pckopat001

motorumun iadesini talep ettim sizce hakli cikarmiyim ?

Oncelikle iyi aksamlar arkadaslar bir cogunuzun bildigi uzere mondial mr 150 kullanicisiyim, ve aldigim gunden beri sikayetciyim motorda ilk aldigim gunden vitesten atma sorunu varmis oda su sekilde 5. Viteste yuke binince 7 bin devirden sonra vitesten cikip yeniden giriyor be bunu surekli...
  2. pckopat001

Surekli motor freni kullanarak durmak ?

iyi aksamlar arkadaslar,basliktada belirttigim gibi genel olarak motor freni kullanarak yavasliyorum yada duruyorum, bunun bir zarari varmi motora arkadaslar ?
  3. pckopat001

Mondial MR 150 Vulture

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-0-ayarinda-2000-km-de-vulture-110985475/detay maddi imkanlardan ötürü satıyorum motorumu :( alıcısına şimdiden hayırlı olsun...s
  4. pckopat001

rolanti devrini 2000 yapsam sorun olurmu ?

arkadaşlar havalar iyice sogudu artık motor ile resmen savaş verir oldum sabahları ilk çalıştırmada :pr: rotanti devri sıcak iken 1400-1500 u geçmiyor, soğuk iken çalışmıyor zaten :queen::queen: pıt pıt pıt edip sönüyor kahrolası :mrgreen: , bende rolantiyi yükseltmekyi düşünüyorum kolay...
  5. pckopat001

gözlerim yanlış mı görüyor yoksa motorun km si 1 milyon + mı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-super-motor-109137149/detay ilan bu arkadaşlar :queen::queen: , pek inanılabilir gelmedi bana rakamlar büyük ihtimal yazım hatası var ancak merak ettigim konu 1 m + km si olan motorlar warmı ? çok garibime gitti bu ilan benim dogrusu :)
  6. pckopat001

motorum 13 krş yakıyor sizce normal mi ?

30 tl lik benzinle 230 km yol yaptım bu gün genel olarak yüksek devirde 100-120 km arası gittim motoruma yeni karburatör ayarı yapıldı, sizce bu sarfiyat normal mi yoksa ustaya bir dahamı kontrol ettirmem lazım mı ? sizin motorlarınız km başına kaç krş yakıyor arkadaşlar ?
  7. pckopat001

max. 150 tl kislik mont yardim.

Arkadaslar baslikta belirttigim gibi kis kendini.gosyeriyor artik motor uzerinde titrer oldum normal ceketlerimle, hem normal gunluk hayatta giyince abest kacmicak hemde beni soguktan koruyacak,mont ariyorum yardimlarinizi bekliyorum iyi forumlar...:-)
  8. pckopat001

Motorum için Sakal(tozluk) önerisi

arkadaşlar mondial mr 150 kullanıcısıyım en ufak bir yagmurda çamurda motor alt kısım berbat oluyor çamurdan .s arka lastikta baya su atıyor öne dogru ne gibi bir çözüm bulaibililirm ? , bu gün parçacıya gittim adanadaki (bildigim) en büyük parçacı Camgöz e gittim şaçma sapan tozluklar gösterdi...
  9. pckopat001

max 100 tl kask+eldiven önerisi

arkdaşlar malumunuz kış iyiden iyiye bastırdı artık ellerim çatladı soguktan bu gün adam akıllı bir eldiven mumkunse su geçirmez, ve allah korusun beni kazalardan koruyacak bir kask istiyorum bütçem kısıtlı malesef hem çalışıp hem okuyan biriyim max 100 tl ayırabildim yardımcı olursanız...
  10. pckopat001

Ruhsat sorunu ?

arkadaşlar komik gelebilir ama bu ruhsat taşıma olayı beni deli ediyor. motorsiklet kullanıcıları için ruhsat taşımak zorunlumudur ? ne cebe sığıyor nede motor üzerinde bırakabiliyorum kaybolur calınır vb olaylar için siz nasıl yapıyorsunuz ? , taşımasam cevirmelerde filan ne gibi sorunlar...
  11. pckopat001

disk frenden gelen ses ?

Motorum daha rodajda 280 km de filan kafa delici bir ses cikariyor disk frenden vik vik vik diye .s bunu nasil kesebiliriz ille ilk bakima kadar beklemekmi lazim servisteki adam oyle demisti ilk bakima kadar kalsin seklinde .s.s ? Sizce bu sagliklimi ?
  12. pckopat001

rodaj surecine uymazsak ne olur ?

Arkadaslar motorum daha 250 km de 5 bin deviri gecmiyorum cokta zor oluyor seyir esnasinda eziyet cekiyorum resmen :-) motor resmen gaz istiyor ama acamiyorum gazi 5 bin deviri gecsem.motoru normal kullansam ne gibi zarari olur motora ? Ayrica rodaj olayi araba ve motorda aynimidir ?
  13. pckopat001

4000 5000 devirde anlamsiz titresim ???

meraba arkadaslar mondial mr 150 kullanicisiyim daha motorum rodaj suresi icerisinde 6000 deviri gecmedim motor ile ancak garip bir durum soz konusu ani hizlanmak istedigimde 4000 5000 dd arasi anlsmsiz bir titredim oluyor motordan geldigini sanmiyorum cunku 6000 dd de olmuyor bu titresim...
  14. pckopat001

motoru calinmalara karsi nasil koruyabilirim ?

Arkadaslar 2 gun once yeni motor andim ancak sokakta ev disinda biraktigimda hep tedirginim .s gidon kilidini kitliyorum birakiyorum bir akil verin icimin rahat olmasi icin neler yapabilirim ? Simdiden tesekkurler...
  15. pckopat001

arkadaslar sonunda mondial mr 150 vulture aldim :-)

Onca karar degisikliginden sonra yeni motoruma kavustum :-) motor gercek dendigi.gibi tam bir tork canavari masallah .d.d

Yeni mesajlar