Ruhsat sorunu ?

arkadaşlar komik gelebilir ama bu ruhsat taşıma olayı beni deli ediyor. motorsiklet kullanıcıları için ruhsat taşımak zorunlumudur ? ne cebe sığıyor nede motor üzerinde bırakabiliyorum kaybolur calınır vb olaylar için siz nasıl yapıyorsunuz ? , taşımasam cevirmelerde filan ne gibi sorunlar yaşarım acaba ?

Evet zorunludur, bunun için de mutlu olmanız gerek bence. kullandığınız motorun sahibi olduğunuzu belirten bir belge. Kot pantolonun arka cebine çok rahat sığar ben hatta ön ceplere bile sığdırıyorum cep telefonu ile birlikte. Olmadı korumalı montun ceplerinden birine koyarım.

Bende aynı dertten yakınıyorum ama bir çözümü yok herhalde.
Biraz daha küçük bir ruhsat kılıfı olsa on numara olacak ama bir türlü bulamıyorum :pr:

motosiklete mont olmadan binmiyorum ruhsatı da monta koydum...temmuz ağustos aylarında da motosikletin koltuk alında bagaj var ona koyuyorum

3 ay önce aracımla hafif hasarlı bir kazaya karıştım. trafik ekibi çağırdık, ruhsat yanımda olmadığı için 72 lira ceza kestiler ve aracımı trafikten men ettiler. sonra gidip teslim aldık tabi...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
halinize şükredin...
bizim ruhsat yaprakları A4 kagıdın 3 e katlanmıs hali kadar...
hiç bir cebe sıgmıyor...mecburen motorun üstünde taşıyorum...:pr:
hatta burada aracın ruhsatı değil
aracın koçanları diyorlar...
o kadar cok dosya vs varki... koçan demeleri normal....
benım motorun 5 tane dosyası var...
onları da resimleri ile beraber yarın eklerim...şimdi uyuyacağım :cherry:

cvplari çin tşkler arkadaşlar anlaşılan ruhsat eziyetini çekmeye devam arka cep yan cep mont bir şekilde taşınacak bu meret artık yapacak bişe yok eyw :mrgreen:

Kışın montun cebine giriyor da, yazın...
Adana gibi bir yerde insan t-shirt bile giymekten sıkılıyorken, ruhsatı katacak (yazın mont giymeyenler için) yer gerçekten sorun oluyor.

Aynen guven kardes kim inanirki su ayda adanada hale yarim kolla gezdigimize degilmi :) bakacaz bir caresine artik bn ceza olayini filan bilmiyordum o yuzden.onemsemiyordum ancak artik mecvurr tasiyacagiz ruhsatida .d

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bukdr sorunsa nolr nolmaz dıe cuznanın kartlık kısımlarndan bırını buna ayr oraya katla koy ama dkt et yırtlmasn bıde sigorta yıda koymayı unutma..

Freebag 25 senedir kullanırım, herşeyini koyarsın yok rüzgardan düşmüş vs derdin olmaz.

Şık bir depo üstü çantası da bu sorunu ortadan kaldırır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar