Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selamlar arkadaşlar,
MT İstanbul cruiser kullanıcıları olarak Öğümce Köyü'nde ( Beykoz, Polenezköy arasında) güzel bir yer olan Doğal Bahçe Piknik Alanı'nda bir mangal etkinliği düzenliyoruz.
Bizzat gittik gördük, tertemiz pırıl pırıl bir yer, çimlerin üzerinde küçük bir voleybol...
Herkese selamlar...
[MT İstanbul] Cruiser, Chopper ve Costum kullanıcıları olarak artık klasikleşen haftalık görüşmelerimize aralık vermeden devam ediyoruz :)
İlgilenen herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız...
Bu Hafta Pide Kebap Yiyelim Diyoruz;
Tarih: 18 Şubat 2011 Cuma
Saat: 19:30...
Herkese selamlar arkadaşlar...
MT Sayesinde İstanbul'daki Cruiser, Chopper ve Costum kullanıcıları olarak beraberce organizosyonlar yapıp birlikte sürüşler, toplantılar ve organizasyonlar yapmaya başladık. Bu hafta 6. kez bir araya geleceğiz...
Bu haftaki Buluşmamız;
Tarih: 11 Şubat 2011 Cuma...
MT Sayesinde İstanbul'daki Cruiser, Chopper ve Costum kullanıcıları olarak beraberce organizosyonlar yapıp birlikte sürüşler, toplantılar ve organizasyonlar yapmaya başladık.
Tarih: 04 Şubat 2011 Cuma
Saat: 19:30
Yer: Bostancı Köprüsündeki Nalia Cafe...
MT Sayesinde İstanbul'daki Cruiser, Chopper ve Costum kullanıcıları olarak beraberce organizosyonlar yapıp birlikte sürüşler, toplantılar ve organizasyonlar yapmaya başladık.
Bu hafta Pide Kebap Yiyelim Diyoruz;
Tarih: 28 Ocak 2011 Cuma
Saat: 19:30
Yer...
İstanbul'daki Cruiser, Chopper ve Costum kullanıcıları olarak beraberce organizosyonlar yapıp birlikte sürüşler, toplantılar ve piknikler yapmak isteriz.
Her Hafta Bu Tip Buluşmalar Yapmak İstiyoruz.
Tarih: 21 Ocak 2011 Cuma
Saat: 19:00 - 22:30 Arası
Yer...
İstanbul'daki Cruiser, Chopper ve Costum kullanıcıları olarak beraberce organizosyonlar yapıp birlikte sürüşler, toplantılar ve piknikler yapmak isteriz.
Hatta biz bir başlangıç yapıp aşağıdaki arkadaşlar ile bir görüşme yaptık, ilk buluşmamız çok keyifliydi ve...