Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iSTANBUL ANADOLU YAKASINDA İKAMET EDİYORUM CBF İM CONTADAN TERLEME YAPIYOR 2011 M0DEL 57.000 DE GÜVENİLİR SAĞLAM USTA TAVSİYESİ OLAN VARMIDIR 2.MOTORUM CBF SATACAM AMA BU ŞEKİLDE MİDE BULANDIRIR DİYE DÜŞNÜÜYORUM YAĞI KONTROL EDİYORUM ZATEN UZUN SÜRE AYNI YAĞ İLE KULLANMIYORUM 1.500 KM DE...
Arkadaşlar merhaba ;
2011 model Honda mı Pulsar aldığımdan satmak istiyorum ... ufak tefek masrafları var o yüzden fiyatı uygun tutucam sele yıpranık contadan yağ terleme yapıyor ön bilyelerde sıkıntı var ama onu ben halledicem amortisörleri değiştirmişdim usta ayarlayamamış fiyat aldım toplam...
Merhabalar .. Yamaha Ybr 125 Honda CBF 150 ve TVS Apache arasında karar veremedim 2 .el almayı düşünüyorum nelere dikkat etmem lazım km de sınır kaç olması lazım yardımcı olabilecek olanlar varsa sevinirim limitim 3.000 TL ... Teşekkürler şimdiden ayrıca şuan kullandığım motosiklet Asya Legend...
Asya Legend Wind 150 lik motorumun yedek parçalarını nasıl bulabilirim kafa granajını tamamen değiştirmek istiyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim ayrıca koruma demiri cbf lerdeki uyarmı ?
:) Abilerim Kardeşlerim Ablalarım :) Kısmetse Haziran 29 unda evleniyorum düğünüm olacak bu forumdan gelmek isteyen herkes davetlimdir.Şöyle bir ricam olacak yalnız sülale de bir tek motosiklet sevdalısı olduğum için biraz göze batıyorum :mrgreen: acaba düğün günü aktivite gibi hem motorlarla...
Merhaba Forumdaşlar Honda cbr250R ve Kawasaki Ninja 250 R Arasında seçim yapamadım ileride almayı düşünüyorum.Dergilerden falan okudum yanlız yarı yarıya gibi geldi birbirlerine göre artı ve eksikleri var ama kullananlardan yorum alabilirmiyim.
Herkese hayırlı akşamlar benim sorunum motosikletim yüksek devirde boğuyo kendini gazdan kesiyo sanki benzinn bitiyo gibi neyden olabilir acaba arkadaşlar karburatörle alakalı olabilirm motorum çalınmıştı bulduktan sonra olmaya başladı daha önce yoktu..:santa:
Merhaba arkadaşlarım abilerim kardeşlerim...Foruma yeni üye oldum.Asya Legend Motorum var.Uzun yol yapmak istiyorum Çanakkale Muğla Bodrum vs. yani en fazlası 400 km falan merak ettiğim konu motosikletim bu yola dayanırmı?Ne kadar sürede mola vermem gerekiyor şimdiden cevaplarınız için teşekkür...